Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.204
- 5.907
- 473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EtMertensi alirsalar yaptiklari tüm pozitiv isleri bir anda cöp ederler. Vizyonsuzluk kokuyo. Mertens ne küfür edesim geliyo.
arkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda
Evander olmaz. midtsjö de rotasyon olur gibi.Mertens Seferovic
Sergio Mitço Torrerira Evander
olur mu ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sene lıg tv almayacaktım eger bu sekılde olursa alınır. Bır de yedege vargas cekılse tadından yenmez
seferovic kalitesinde forvet dediler,mertensi aldılar.hucumda nasıl kullanacagımızı hoca bilir.evander de oyunun hem keratif,hem birazda defansif tarafında doğru tercih.skorer ofansif ortasahaTam olarak katilmasam da Mertens cogunlukla Seferovicin arkasinda olur Yunus veya Keremin yoklugunda kanada kadar. Evander mertensin yoklugunda 10a geçer Midstjo oynar hepsi oynar Benim de kafam karisti midstjo yu unuttum
Trabzon'da Trabzonlular yaşamıyor yav. İyi ki bi şampiyon oldular bu ne özgüven.ts'liler tepkili![]()
arkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda
Evander olmaz. midtsjö de rotasyon olur gibi.
Bunlardan önce bi toreyrayi alalim heleBoşverin Evanderi takılmayın bu kadar bize geriye sadece stoper ve 10 numara özellikli kanat lazım Almiron olur matias vargas olur bu tip bir oyuncuyla tam oturur takım bir de stoper olursa tadından yenmez
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne dersen de kendine göre haklısın ama 18-21 kişilik kadro kaliteli olmak zorunda.herkese sıra gelecekBu denklemde dışarı da hangi oyuncu kalıyor. ?
Oliveira kalıyor
Torreria
Kerem Evander Yunus
Mertens Seferovic
Oliveirayi eklemek için 3'lü savunma oynamak gerekir.
Mertens bu sezon çoğunlukla forvet arkası oynamış. 4-2-3-1 oynarız.
@Murat SaylakMertens 1736 dakika oynamis. Toplam 37 mac. 90 dakikaya vurdugunda 19 mac yapiyor. 19 mac icin 13 gol cok iyi.
Şeria A'da bu sezon 15 mac forvet arkası 13 maç santraforda oynamış. Muhtemelen bizde de forvet arkası oynar.