- 2 Temmuz 2011
- 132.822
- 55.652
- 5.338
arkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cavani gelsinInsigne de gelmeli Ben anlamam
Mertensi alirsalar yaptiklari tüm pozitiv isleri bir anda cöp ederler. Vizyonsuzluk kokuyo. Mertens ne küfür edesim geliyo.
Daha C7 çekeceğizNando
Dubois Nelsson Abdus PvA
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem
seferovic
Gomis defolmali. Iyi yaslandik valla Nando PvA Oliveira Mertens Sefer ile.
evander ve mertens aynı anda sahada her türlü kerem ya da yunustan biri yedeğe düşüyor.arkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda
Kuşmu hamsimi çözemiyorum ?Mertensi alirsalar yaptiklari tüm pozitiv isleri bir anda cöp ederler. Vizyonsuzluk kokuyo. Mertens ne küfür edesim geliyo.
Tam olarak katilmasam da Mertens cogunlukla Seferovicin arkasinda olur Yunus veya Keremin yoklugunda kanada kadar. Evander mertensin yoklugunda 10a geçer Midstjo oynar hepsi oynar Benim de kafam karisti midstjo yu unuttumarkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda
Mertensi alirsalar yaptiklari tüm pozitiv isleri bir anda cöp ederler. Vizyonsuzluk kokuyo. Mertens ne küfür edesim geliyo.
Alırlar bence. Kaç maç oynayacak, kaç 90 dk. çıkarabilir ?
Istiyoruz, anlasiyoruz sonra ne hikmetse bekliyoruzistediğimiz takdirde dünyada ki tüm topçuları anında alabiliyoruz ne güzel