Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda

Mertens-Seferovic muazzam bir ikili olur ya.

Eğer ayak uydurabilirlerse -ki bence uydururlar- Yunus ve Kerem'le beraber de çok iyi bir ileri 4'lü olur. Yapacakları paslaşmaları, organizasyonları falan düşünemiyorum.

Şu transfer döneminde ilk defa böyle heyecanlandım, gerçekten futbol şöleni izleriz.

Mertensi alirsalar yaptiklari tüm pozitiv isleri bir anda cöp ederler. Vizyonsuzluk kokuyo. Mertens ne küfür edesim geliyo.

fazla-dikkat-cekiyorsun-yapma_1175322.jpg

Mertens'i hücumun her bölgesinde kullanabilirsin forvet, sağ, sol, forvet arkası. Evander için verilecek bonservisi Torreira'ya harcayıp Mertens ile hücum bölgesini güçlendirmek gayet mantıklı geliyor. Şampiyon olursak uzatırız şartı da +1 için en iyi anlaşma.

arkadaşlar mertens forvete,evander 10 numaraya gelecek.evander aynı zamanda ofansif 8.bi yatırım aynı zamanda
Tam olarak katilmasam da Mertens cogunlukla Seferovicin arkasinda olur Yunus veya Keremin yoklugunda kanada kadar. Evander mertensin yoklugunda 10a geçer Midstjo oynar hepsi oynar Benim de kafam karisti midstjo yu unuttum

Mertens Seferovic

Sergio Mitço Torrerira Evander

olur mu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hamle oyuncusu olarak
Mitso
Emre Akbaba
Ali Akman
Berkan
Hatta Emre Kılınç (hoca tutuyor)

Bunlar garanti.
Kalırsa Gomis
Kalırsa Cicauldau
Barış Alper
Kazımdan
Taylan

Belki Oğulcan

Bir tane daha kanat belki almaliyiz

seferovic - joao felixi ilah etti. mertensle iç sahada her maç 4 yaparlar.

Torreria işi umarım bugün çözülür. Bugün de imza gelmez ise o işten umudumu kesecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt