Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao sampiyon kadronun ustune transfer edildi. Ilk seneler kotu oynamasina ragmen siritmadi takim iyiydi diye. Suan o iskeletten uzagiz yavas yavas yeniden iskelet kuruluyor. Yatirimlik genco transferleri icin az biraz daha sabirli olun onu da yapacaklar.

Bir düşün yıllık 3.5 verdiğin adam yedek oturur mu yada 2.2 verdigin ve senin sisteminde olmassa olmaz olan seferovic mi yedem oturucak. Diger taraftar evander'e 8 milyon bonservis konusuluyor bu ekonomide 8 verdiğin adam yedek olur mu? Mertens'le evander biribirinin alternatifi ikiside gelmez.
hepiniz aynı sekilde konusuyosunuz.para meselesi yönetimin bileceği iş.yedek kalacak midsöye de 3,5 milyon bonservis verdik,ona bakarsan.seferovicin butun sezonu tek basına kaldıramayacagı aşikar.o yüzden de mertens gibi net biri gedi forvete.adamın bonservisi yok.yıllık vercegin ücrete katlanacaksın.ister beraber oynarlar,ister bazen biri yedekten girer.bunların hocanın bileceği iş.

ben evandere ihtiyac olunan bi profil gözüyle bakıyorum.midsö,torreira defansif.ama evander ve sergio işin ofansif tarafında.kaldıki 1,2 seneye mertens gidecekken,evander hala bu kulüpte olabilir.

Torreira bence ortalamanın üstünde pasör. Yine ben savunmadan çıkışta sorun yaşayacağımızı dusunuyorum. Luyundamadan çıkıp ayağı ıyi bir stoper alalim

Mertens-Evander bir arada olmaz. Evander'i getirirsen yıllık 2,7 m verdiğin Oliveira'yı mı 3 m verdiğin Mertens'i mi yedek oturtacaksın? Evander'i kanata koyayım desen yerli kuralından ötürü yapamazsın. 7 milyon € vereceğin bir oyuncuyu yedek oturtamazsın ki geldiği lig itibariyle soru işaretleri olan bir oyuncu.

Problem kısa boylu oyuncu olması değil. Kısa boylu oyuncu sayisinin fazla olması sıkıntı yaratabilir. Kornerlerde duran toplarda haşat ederler bizi, sonra sövmeyin.

evander aynı zamanda ofansif 8.ister baklava yapar mertensi sola atarsın,kerem sonradan girer.istersen 2li forvet oynarsın mertensle.ne guzel kadro derinliği.niye bu kadar geriliyosunuz anlamıyorumki

hepiniz aynı sekilde konusuyosunuz.para meselesi yönetimin bileceği iş.yedek kalacak midsöye de 3,5 milyon bonservis verdik,ona bakarsan.seferovicin butun sezonu tek basına kaldıramayacagı aşikar.o yüzden de mertens gibi net biri gedi forvete.adamın bonservisi yok.yıllık vercegin ücrete katlanacaksın.ister beraber oynarlar,ister bazen biri yedekten girer.bunların hocanın bileceği iş.

ben evandere ihtiyac olunan bi profil gözüyle bakıyorum.midsö,torreira defansif.ama evander ve sergio işin ofansif tarafında.kaldıki 1,2 seneye mertens gidecekken,evander hala bu kulüpte olabilir.
Seferovic'in yanına bir forvet daha gelicek mertens 10 numara ve 2. Forvet yerine yani evander'in oynayacağı yere alınıyor. Midjo zaten profil itibariyle düşük bir oyuncu yedek kalsa neden ben oynamiyorum demez ama mertens ve seferovic buraya oynamaya geldiler ve sadece lig olan bir takımda yedek kalirlarsa sorun çıkartırlar.

torreiraya ragmen hala ndombele kovalıyo bi de bizimkiler.marsilyada cekilmiş aradan.buyur burdan yak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt