Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.562
- 17.724
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepiniz aynı sekilde konusuyosunuz.para meselesi yönetimin bileceği iş.yedek kalacak midsöye de 3,5 milyon bonservis verdik,ona bakarsan.seferovicin butun sezonu tek basına kaldıramayacagı aşikar.o yüzden de mertens gibi net biri gedi forvete.adamın bonservisi yok.yıllık vercegin ücrete katlanacaksın.ister beraber oynarlar,ister bazen biri yedekten girer.bunların hocanın bileceği iş.Bir düşün yıllık 3.5 verdiğin adam yedek oturur mu yada 2.2 verdigin ve senin sisteminde olmassa olmaz olan seferovic mi yedem oturucak. Diger taraftar evander'e 8 milyon bonservis konusuluyor bu ekonomide 8 verdiğin adam yedek olur mu? Mertens'le evander biribirinin alternatifi ikiside gelmez.
Diri bir mertensdrieeesssss
Mertennssssssss ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neye göre uyumsuz kadro, bi açıklar mısın?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
EyvahRecep modum demişti şimdi domalma zamanı bakalım kısmet
Dede dedigin adam muhtemelen senden daha genc gosteriyor35 lik dede bize mi girdi?
genç göstermek eğer bir kıstas ise Ajda Pekkan'ı alalımDede dedigin adam muhtemelen senden daha genc gosteriyor
Seferovic'in yanına bir forvet daha gelicek mertens 10 numara ve 2. Forvet yerine yani evander'in oynayacağı yere alınıyor. Midjo zaten profil itibariyle düşük bir oyuncu yedek kalsa neden ben oynamiyorum demez ama mertens ve seferovic buraya oynamaya geldiler ve sadece lig olan bir takımda yedek kalirlarsa sorun çıkartırlar.hepiniz aynı sekilde konusuyosunuz.para meselesi yönetimin bileceği iş.yedek kalacak midsöye de 3,5 milyon bonservis verdik,ona bakarsan.seferovicin butun sezonu tek basına kaldıramayacagı aşikar.o yüzden de mertens gibi net biri gedi forvete.adamın bonservisi yok.yıllık vercegin ücrete katlanacaksın.ister beraber oynarlar,ister bazen biri yedekten girer.bunların hocanın bileceği iş.
ben evandere ihtiyac olunan bi profil gözüyle bakıyorum.midsö,torreira defansif.ama evander ve sergio işin ofansif tarafında.kaldıki 1,2 seneye mertens gidecekken,evander hala bu kulüpte olabilir.