Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens hayatının hiç bir döneminde 10 no oynamadı, kanattı, santrafor oldu. TM verisine bakıp konuşulmasın pls.
Bizde 2. Forvet olur 10 no'dan ziyade. Seferovic ile birlikte çok gol atar ve artırır ama arkasında ki orta sahaya onun defans görevlerini tamamlamada baya iş düşecek.

devre arası 6 da 6 diye tutturdu herkes şimdi ilersi sefer mertens yunus fln donatılmış durumda acaba o vakit malgar yerine hicumcu alınsa daha mı iyi olurdu diye insan ? diyor

4-4-2ye uygun kadro oldu. Mertens, Sefer, Gomis ve yeri geldiğinde Kerem de en uçta oynayabilir. Evander yerine keşke Vargası çeksek sol kanata yazacağımız da bir isim olurdu

mertensin forvete geldiğinde hemfkirsek artık,evander veya diğer 10 numaralarda gelişmeler neler olacak bekleyelim.mertens keremi de yedekledi

"Mertens 1+1 opsiyon kısmında "şampiyonluk olursa" şartı bölümüne hiç inanmıyorum vala ben. 2 yıl net ücret alır ve şampiyonluk bonusu verilir büyük ihtimalle. Ya da opsiyon karşılıklı anlaşmaya dayalı olur. "Şampiyon olamadık o zaman serbest serbest gideyim ben" olmaz diye tahmin ediyorum.

Atiba'nın 40 yaşına kadar oynadığı ligde 37 yaşına kadar 2 şampiyonluğa net katkı sağlayabilecek bir adam. 2 yıllık sözleşme yapılmıştır umarım.

---Dübua------Nelsson----A.Kerim-----Aanholt---

-----------------------Torreira-----------------------
---------Miçö--------------------------Sergio-------

----Mertens----------Seferoviç----------Kerem-----

4-3-3 akar. Yalnız Mertens'i maliyetinden dolayı istemiyorum. O ayarda birisi olabilir.
Bos ver parasını renktas 5 yıllık değil ya. Bu adam faydalı olur

Falcao'ya 15m€ net ücret bağlamıştık bonusu şusu busu hariç. Sakatlık riski de yüksek bir oyuncuydu üstelik. Şu an Mertens'in bir nebze olsun daha olumlu karşılanma sebebi 1+ şampiyonluk koşuluyla 1 yıl uzatmalı sözleşmeden bahsediliyor olması. Benim hiç içime sinmese de bu şartlar altında olumsuz düşünmüyorum. Dünya Kupası için gelir oynar, 1 sene posasını çıkartırız en azından
Sakatlık riski yüksek bir futbolcu için o kadar para verilmesi ve taraftarın deli gibi sevinmesi. Umarım Martens ıyi bir performans sergiler.

İnşallah gaza gelip fener veya besıktas evanderi 8 milyon gibi Bi rakama alır da ellerinde patlar.

Mertens, Forvet arkası, ikinci forvet olacak. Kariyerinin çoğunluğunu sol kanatta ve forvette oynamış. Son 2 sene forvet arkasında oynamaya başladı. TM'de 10 numara oynadığı 1 mac gözüküyor.

devre arası 6 da 6 diye tutturdu herkes şimdi ilersi sefer mertens yunus fln donatılmış durumda acaba o vakit malgar yerine hicumcu alınsa daha mı iyi olurdu diye insan ? diyor
Kerem dısında 11e yazacak yerli yoktu ki orta sahayı full yabancı yapsan yerli kimi yazacaktık. Planlama baştan yanlıştı

erden timur transferin bir bölümü diye 6-7 agustosu kastetmişti.sonrası da agustosun ilerleyen haftalarıydı.hiç takip etmiyosunuz söylenenleri,isimler cıkınca da afallıyosunuz.

nevzatın bahsettiği dalgalar gercekleşiyo

admirim Mertens'i istemiyordun ama gelirse +10 skor yapar demiştin sanki..
Mertens'e hayır denmez.

Düzenli oyunla 10 gol 10 asist yaparsa şaşırmamak lazım.

Çok zeki bir oyuncu ama eskisi gibi dribbling yapamaz tabii.

Herhalde bunlardan falan para alıyoruzdur hatta belki onlarla beraber metaverse - Web 3.0 projeleri olur. Ayrıca paylaşılan resimlerde bitget falan yazıyor onlardan da para kazanıyoruzdur diye tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt