Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens ile benim ilk tanışma maçım 2011 yılında 1-1 berabere kaldığımız Belçika-Türkiye maçı.

O maçta son 30 dakika oyuna girip her türlü aksiyonu yapmıştı. Penaltı aldı Witsel kaçırdı. Pozisyona girip kendi kaçırdı arkadaşlarını pozisyona soktu falan acayip bir 30 dk. oynamıştı.

Tabi o zamanlar daha genç Hollanda'da PSV'de oynuyor. Biz de o yaz yeni kadro yapılanmasına gideceğiz. Başkan Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Fatih Hocam gelmiş. Elmander açıklanmış falan acayip hızlı bir dönemdeyiz. İçimden diyorum kanata da böyle bir adam çeksek ne süper olur falan. O zamanlar genç olduğu için kanat oyuncusuydu. Hatta o yaz Arda birden gittikten sonra bir kaç haberde çıkmıştı. PSV çok büyük bonservis istiyordu alamamıştık. Demek şimdiye kısmetmiş...

Evet attıkları gol açısından kıyaslama yapanlar olabilir ama maradona seviyesi farklı bir seviye. Mertense laf etmiyorum ama yaşı yüksek.
Ayrıca ligi 13. Bitirmiş takımın taraftarı diye küçümseyici hitap edemezsin.

YYönetimsel hatalar yüzünden böyle. Ülke şartları ve akilli yönetimlerimiz olsaydı şampiyonlar liginde final oynamak işten bile olmazdı.

Sen ligi 13. Bitirmiş takımın taraftarı diye dalga geçebilirsin ama bende sana derimki bu taraftar dünya klupler sıralamasında 1. Sıraya yükselmiş takımın taraftarı.
Abi gecmisi birakalim artik ona bakarsan bukarest de sampiyonlar ligini kazandi kendimizi cok büyük görüyoruz son 50 avrupa macinda kac mac kazanmisin kimi yenmisin bi bak

“Hocamızın çok net 6 numara tanımı var. Oyun kurabilen, ısıran, temaslı oyun oynayan, enerjisi yüksek, bu şekilde bir profil istiyor. Böyle bir oyuncu dışında oyuncu almayacağız. Muhakkak söylenen isimler var ama bunun dışında kesinlikle almayacağız. Keza 10 numara için de. En son sıkışıp kendimizi kurtarmak için almayacağız. ''

ERDEN TİMUR

okan torreira ve evanderi çok istedi.tabi evander dısında 3-4 oyuncuyla daha görüşülyomuş

Bence o kadar da abartmamak lazım. Mertens, Seferovic, Akman forvet üçlüsü için inanılmaz yeterli. Bu yıl sadece ligde oynamasaydık ve Avrupa falan olsaydı bile bunu derdim. Avrupa için bile yeterli yani.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forvet tipleri çok farklı. Maç sıkıştığında veya sakatlık problemi olduğunda doğrudan santrafor olarak elimizde başka bir santrafor olmuyor. Mertens sol açık çıkışlı net bir sf değil. Ali de şu an nasıl bir performans verebilecek belli olmayacağı için Gomis’i gönderip bir forvet transferi daha yapmalıyız.

Forvet tipleri çok farklı. Maç sıkıştığında veya sakatlık problemi olduğunda doğrudan santrafor olarak elimizde başka bir santrafor olmuyor. Mertens sol açık çıkışlı net bir sf değil. Ali de şu an nasıl bir performans verebilecek belli olmayacağı için Gomis’i gönderip bir forvet transferi daha yapmalıyız.
Ignatius Ganago - Oyuncu profili 22/23 bunu istemişiz,gomis yerine bakılyo olabilir.kouame de var

Screenshot_20220804-175153_Opera.jpg

Mertens tıpkı Arif gibi kanatlara da kayan gezici forvet.
3'lü sağlam, basan bir orta saha için Kerem ile Yunus yedekte mecburen. (Şahsen çatır çatır top oynuyorsa takım sorgulamam o niye yedek, bu niye yedek diye, zamanında Hasan Şaş bile yedekten girerdi çoğu zaman)
Evet garip oldu böyle tabi de sevdim bunu yahu. Kanatsız 96/00 GS işte. Emre'ye güvenilir mi devamlılık açısından burası ? ama, yerine koyacak Türk 10'da yok. Belki Yunus.

Gerçekçi bakarsak birde, Yunus ile Kerem'in 2'sinin birden yedek kalması da çok olası degil tabi, yine de seviyorum böyle çeşitlilik yaratacak kadroları, muazzam olur Mertens ile Torreira ikisi birden, kadro derinliği ile hemde tek kulvar fena fark yaratır takım.

Ligin en iyi yerli hücum hattı bizde.

Yabancılarımız gecikti ama umarım makul birilerini alırlar. 1 forvet ve 2 kanat gibi düşünüyorum.

Torreira dışında ortaya biri daha gelmeli ki Çikaldo-Taylan-Berkan iyice geriye düşsün, yedekten bile girmesinler.

Bir de Omar ve Luyindama'dan çıkabilirsek oraya iki ortalama oyuncu iş görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt