Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 mevkiyi de yedekleyebilen üst düzey kalitede bir oyuncu olduğundan ben pozitifim. Evander'in 2 maçını izledim ve ne vereceği belli olmayan bir oyuncu olduğunu düşünmekteyim.
2 3 macini full izledim gecen. Avrupa maclari. Daha cok 8 gibi duruyor eleman. Sergioyla nasil olacaklar kafamda oturmuyor acikcasi.

Seneye satışı mümkün olan oyuncularımız mevcut, Yunus Kerem Nelsson , daha az olası olarak Morutan Cicaldau ve Berkan. Dolayısıyla geçen sene en derinden hissettiğimiz /saha içinde bile/ tecrübe eksikliğini Okan hocanın farketmesi güzel. Mertens bugün Napoli efsanesi olmasa Juve ile anlaşır, hepimiz de takdir ederdik. Yaşına takılmaya gerek yok. 1+1 gayet güzel sözleşme, 4-4-2 ye yakın oyun oynamamızı sağlayacaktır. Galatasaray her zaman 4-4-2 ve şiddetli pres ile taraftarını mutlu etmiştir, umarım bu sene de öyle olur. Mertens ; Joao Pedro'dan da iyi transfer ve daha az maliyetli. Ancak bu transferler artık sürüncemeden çıkmalı , bir an önce torreira ile ikisi açıklanmalı.

Bergenin engelline kaldirdim

vatana millete hayirli olsun

2 3 macini full izledim gecen. Avrupa maclari. Daha cok 8 gibi duruyor eleman. Sergioyla nasil olacaklar kafamda oturmuyor acikcasi.
Evet. Ben de defalarca yazdım Oliveira bankomuz olduğundan Evander'i mantıklı görmüyorum ben. Ancak rotasyon için mantıklı olabilir. Onun için de pahalı.

Oliveira gelmemiş olsa. Torreira Midtsjö ile mantıklı bir 3'lü olurlardı kağıt üzerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt