Transfer Nöbeti #13 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens bizi şampiyon yaparsaymış. İsteme sebebine bak.

O kadar adam aldık Dübua, Miçö, Sergio, Sefer, Torreira bunlar yapamayacakta 35 yaşındaki adam mı bizi şampiyon yapacak? Madem öyle diğerlerini niye aldık?

Bu yaştaki adama milyon euro’lar gömülmesine karşıyım. Kim olursa olsun. Eski hatalara tekrar düşülüyor.

Ayrıca herkes şampiyon olacağımız ihtimali üzerinden konuşuyor. Peki ya olamazsak ne olacak? Giren 3-5 milyon euro’yu nasıl çıkartacağız?

Haluk ve Nevzat’ın twitlerine bakılırsa yönetim yavaştan Torreira’nın yattığına ısındırıyor

Ucuz alsan ayrı dert, pahalı alsan ayrı dert, ırı yarı alsan kazma boyu kısa alsan celımsız, tanınmamıs alsan bır kulp karıyerlı alsan ayrı bır kulp, alınan oyuncu tutsa gorunmez, tutmazsa çöp, oyuncu satılır dert, oyuncu satılamaz ayrı bır dert. Bu forum tam tımarhaneye donmeye basladı. Hele su Muslera hakkında yazılanları okudukca uzuluyorum. Sankı o kontratları veren kendıymıs gıbı. bır yabancı futbolcu ne yapmalı daha anlamıyorum. 200 k ya oynarım demelıydı belkı de gercı o zamanda kontenjandan tu kaka yapılırdı.. anlamıyorum yazık

Sevilla’ya kızacak bişey göremiyorum. Aksine reklamını yapıyor adamlar özellikle Marcao ve Telles sayesinde bulup çıkardınız gibisinden
Carole'den sonra hiç uğramazlar diyordum ben. Üstüne 3 adam aldılar ikisi direkt bize para vererek birini de avrupaya biz çıkardık.

Hepsini aynı dönem free alsalar tepkiyi anlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt