- 1 Ağustos 2009
- 45.043
- 43.701
- 4.258
Hakan abi cevap versene abimnaci bir bok bilmiyor
grilisden sonra fena patladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan abi cevap versene abimnaci bir bok bilmiyor
grilisden sonra fena patladi
dikduruş
Bence de dalga falan degil. Adamlar gonulden tesekkur etmis. Sonucta ticaret bu. Zorla alip satim yapan yok ortada.Niye dalga olsun, bu adamlar da olmasa oyuncu satışımız yok farkındamısınız.. hazır takip eden kulüp varken win win yapmak lazım
tamam oyle de Turkıye den kım gıtmıs o fıyatlara. Buranın ederı de o. Sen nasıl Danımarka vs lıglerden alınacak adama o kadar para mı verılır dıyorsun onlar da dıyorlardır. Oyuncu ıyı olabılır ama kendını Tr lıgınde test etmıs bır adamla La lıga da test etmıs adamın fıyatı bır olur mu. Burda ıs lıgın kalıtesını arttırmaktan gecıyor. Bence keske her 7-8 e aldıgmız adamı 15 e satsak 3 senede ıhya oluruzHerkeze 40-60m oyuncu satiyolar bize geldimi 12m veriyolar bide nelssonu ucuza kapmaya pesindeler cimri pushtolar
Aynen ben de böyle düşünüyorumBen sevindim açıkçası böyle mesaja. Neden kızıyorsunuz ki ? Adam zorla mı aldı hayır. Ve ne güzel senden gelen her oyuncu iş yapıyor manasında reklamını yapıyor avrupaya.
hanı kım verdı de satmadık, senın en pahalı dısa transferlerın 12-16 zaten kı boyle bır sezonun ardından gayet normal bır fıyat bızım lıge gore. anormal olan fenerın falan sıke ıle sattıgı oyuncular hulle ıle gonderdıgı adamlar. Sozlesmesı 6 ay kalmıs sow u 16 ya satıp altı ay sonra bedavaya almaktır. bızımkı gayet normal bence
4 gundur de 48 saat sure deniyordünden beri akşam diyolar akşam oldu hala akşam diyolar
Dik durcaz yani?