- 3 Temmuz 2012
- 133.863
- 80.743
- 5.198
@Sergen ZerenEkli dosyayı görüntüle 171677Şöyle bir yorum gördüm nette
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sergen ZerenEkli dosyayı görüntüle 171677Şöyle bir yorum gördüm nette
İnşallah öyledir hocam ne bileyim lig başladı hala ses seda yok Ronaldo bile yazdılar ROK diyordu ya biz neyi kaldırcaz diyeSalliyor nevzat haluk herkes ugrasiliyor dedi
Ekli dosyayı görüntüle 171677Şöyle bir yorum gördüm nette
Yorum olarak iyi kaydım zatenfenerli bir angut yazmış gibi bunu
Daltonlar kaçmış fenerli yorumu zaten belli hocam bunu atma sebebim hala ses seda çıkmamasıKıçına Grimm kardeşler kaçmış olarak algıladım
Fitbolcu
Oyuncunun durumunu sormak nedir yav? Bakkala ramazan pidesinin durumunu sormuyorsun sonucta koca Arsenal klubu mutlaka bir faxlasma fiyat alisverisi olmustur.Ekli dosyayı görüntüle 171677Şöyle bir yorum gördüm nette
Youtubede gördüm yorumu hocam senelerdir üyeyim sadece transfer öneri ve dedikodularını buradan takip ederim merak etmeyin truva atı değilimTransfer gercekleri , ozellikle 11 mesajli bir hesaptan gelmesi inandiriciligini da muspet oranda artiriyor.
Biz o yaşa gelince ne olacağız acaba.dede mertense martens diyor
Mantıken yanlış zaten bu yorumu YouTube de gördüm yazan elemana iyi de kaydım akıl var fikir var o kadar haberler geçti klüp çıkar yalanlardı zaten şimdiye kadarOyuncunun durumunu sormak nedir yav? Bakkala ramazan pidesinin durumunu sormuyorsun sonucta koca Arsenal klubu mutlaka bir faxlasma fiyat alisverisi olmustur.
OlseeennnnMetin Karabaş: "Galatasaray'ın Gent'te forma giyen stoper Andreas Hanche-Olsen'e ilgisi var. Galatasaray'ın bir stoper almasını bekliyorum." (Play Spor)
Martens kilit golleriyle bizi şampiyon yapmalıdır.dede mertense martens diyor
TEST yapalım o vakitMantıken yanlış zaten bu yorumu YouTube de gördüm yazan elemana iyi de kaydım akıl var fikir var o kadar haberler geçti klüp çıkar yalanlardı zaten şimdiye kadar
Renktaş öyle diyorsun ama tutupta 200 milyon lirayı 35 yaşındaki adama da bağlamazsin.Vala bu sene geleceğe yatırım senesi falan değil. Kim verim veriyorsa şampiyonluk için alınmalı. 35 likte olur yani problem değil.
GscimbomMobile