Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahayi unutturacak bir çalım henüz piyasada yok. Zahayi unutturacak transfer zahanin bir üstü oyuncudur febenin jknin zahanin 1 üstünü bırak aynı seviye oyuncu getirme ihtimalleri yok

Oyuncu büyüklüğü değil bence olay bugün gedsoni bir şekilde alsan asrin çalımı olur

Muslera ?
Galatasaray ?

tete'nin videosunun kırpmaları yapıldı sıralaması konuşuluyor.(saçmalamayın gözünüzü seveyim)

Reisin namı her yerde
Screenshot_2023-08-10-10-59-53-290_com.twitter.android.webp

Ben serili leminali kadro için de aynısını düşünüyordum en önemlisi kadro uyumu..Gerçi o sezona göre en azından boey-Nelson-abdul-kerem-icardi-toreira gibi iskeleti oluşturan adamların hepsi çok formdaydu ve bizle devam ediyor yeni parçaların uyumu daha kolay olacaktır..
şuan hava bambaska ya. çoğu oyuncu 1.kalite oldu. seri lemina bok yesin bunların yanında. tek korkum şu kadroyla alakalı yıldız topcuların tripleri. onu da arastırıp alıyoruz demesi erden'in biraz rahatlatıyor içimi. karakter analizi yapılıyor transferlere diyordu.

aile ortamı olusursa taraftar da dahil olursa, ki oyunculardan adım geldiği sürece taraftar hep koşmuştur onlara karsı bambaska bir galatasaray oluşuyor. dediğin kemik kadronun üzerine bu eklemeler yapılması inanılmaz. istediğimiz galatasaray vizyonu bu. rakiplere göre değil, sadece cl ine konsantre ona göre hamleler yapan galatasaray. böyle olduğu sürece sadece arkamızdan bakmaya mecburlar.

oraya göre mücadele edecek takım ligi yedekleriyle götürür. amaç orda kalıcı olup oradakilerle maç kaybetsek dahi mücadeleden kopmayacak takım olusturmak.

Zaniolo gidişi ve tete gelişi sonrası Rashicayı en ufak şüpheye yer kalmaksızın alırım, alacağızda.
Rashica-Tete-Barış (y)

Zaniolo manyak bir skor gücüydü ama farklı soru işaretlerinide peşinde getiriyordu.
Zaniolonun gidişi Rashica ve Barış Alper için iyi oldu.

Bu arada Zaha gelmese Zaniolonun gidişine öfkelenirdim.

Zaniolo gidişi ve tete gelişi sonrası Rashicayı en ufak şüpheye yer kalmaksızın alırım, alacağızda.
Rashica-Tete-Barış (y)

Zaniolo manyak bir skor gücüydü ama farklı soru işaretlerinide peşinde getiriyordu.
Zaniolonun gidişi Rashica ve Barış Alper için iyi oldu.

Bu arada Zaha gelmese Zaniolonun gidişine öfkelenirdim.
Zaniola nereye gitti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt