- 29 Temmuz 2011
- 17.406
- 8.886
- 1.588
Dominguez filan dicem de bilmiyorum ya hem büyük oyuncu mu hem çalım filan baydı Fener'in istediği topçular iyi olsa Fener 10 yıldır şampiyon olurdu zaten bu iş hoşuma gitmemeye başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zahayi unutturacak bir çalım henüz piyasada yok. Zahayi unutturacak transfer zahanin bir üstü oyuncudur febenin jknin zahanin 1 üstünü bırak aynı seviye oyuncu getirme ihtimalleri yok
şuan hava bambaska ya. çoğu oyuncu 1.kalite oldu. seri lemina bok yesin bunların yanında. tek korkum şu kadroyla alakalı yıldız topcuların tripleri. onu da arastırıp alıyoruz demesi erden'in biraz rahatlatıyor içimi. karakter analizi yapılıyor transferlere diyordu.Ben serili leminali kadro için de aynısını düşünüyordum en önemlisi kadro uyumu..Gerçi o sezona göre en azından boey-Nelson-abdul-kerem-icardi-toreira gibi iskeleti oluşturan adamların hepsi çok formdaydu ve bizle devam ediyor yeni parçaların uyumu daha kolay olacaktır..
Böyle oltaya can kurbanOltaya burada da gelinmiş demek.
Zaniola nereye gitti?Zaniolo gidişi ve tete gelişi sonrası Rashicayı en ufak şüpheye yer kalmaksızın alırım, alacağızda.
Rashica-Tete-Barış
Zaniolo manyak bir skor gücüydü ama farklı soru işaretlerinide peşinde getiriyordu.
Zaniolonun gidişi Rashica ve Barış Alper için iyi oldu.
Bu arada Zaha gelmese Zaniolonun gidişine öfkelenirdim.
@Vasfi Vuralaklıma geldikçe tranfer yapıyorum
wasfi.net
tete zaten geldi rashicada gelir zanioloda gider.Zaniola nereye gitti?