Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki takım kadrosu da aşağı yukarı böyle olacak.

Muslera
Boey - S.Ramos - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Gravenberch
Tete - Zaha - Kerem
Icardi

Dzeko
Tadic - Szymanski - Cengiz
Fred - Ndombole
Ferdi - Dijiku - Becao - Mert
Livakovic​
Bunu gören angelino:asd:
16144597374921.webp

Herkes boş zamanlarında Leicester City izliyor herhalde. 1-2 maç denk gelmiş olabilirsin de herkes izledi mi gerçekten bu adamı yorum yapabilecek kadar :)

Sözde Tete'ye verilecek paraları çok gören camia Fred'e 15m mi veriyor. :D
Ali Koç bunlarla yaşıyor maksat çalım malım olsun Fred-Ndombele transferlerinin başka bir açıklaması yok, hocasına fake soru sordurup Galatasaray’ı gömdüren bir adamdan bahsediyoruz, kırılmış belli ki..

Merih olmazsa sezon içi Angelino ligde o kadar süre alamaz. O yüzden diyorum imkan varsa Merih de alıp en azından rotasyona sokup 8+3'de rahatlamak lazım. Kale + defans 4'lüsünden en az 2'si Türk olmalı.
İşte bu nedenle bence kerem dayı beklenilenden fazla süre alacak gibi. Eğer merih vs gibi bir opsiyon olmazsa.

Feasi nasıl buluyorsun, gelirse iş yapar mı

Leic her izledigimde bariz hatalar yapıyordu, konsantrasyon sorunu var gibi.
16sında wonderkid olup söndü derken Fransa’da yine toparladı EPL yaptı onların da en kötü dönemine denk geldi.

Uzun, çabuk ve topu iyi kullanan bir stoper, tavanı yüksek ama konsantrasyon veya mental sorunlarına bir şey diyemiyorum.

Oyuncu kalitesi olarak bence üst seviyelere yakın.

Bu herif çok ovuluyordu ama galiba Leicester forması ile çok kötü oynamış, hiç riske girilmesin bence
Hocam ben öncesini bilmiyorum ama lestır performansıyla oyuncu değerlendirmek hiç doğru olmaz. İzleyince herkes kötü görünüyordu o takımda ki o da hocaları yüzündendi. Zaten o yüzden kadroya rağmen küme düştüler. Oyuncu öncesinde iyi bir oyuncuysa alınabilir bence

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt