Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombeleyi ilk zamanları çok beğenen biri olarak son 2 senedir etebo kıvamına geldi

bu herifde +5-6 yaş durumu olabilir

Faesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.

İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.

Hedefin Paredes olmadığı belli, hem aldığımız oyunculardan hem de aldığımız sürelerden. 1-1.5 ay gibi sürede Angelino, Icardi çeken bir takım 3 ay boyunca Paredes'i beklemeyeceği aşikâr.

Faesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.

İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.
Dubois yollayıp Kaan'ı bek yedeklemesiyle yapabiliriz. Ama Dubois'de baya sadık çok karakterli oyuncu gitmesini de hiç istemem.

Zajc, ismail, crespo vs varken hem fred hem dombleye hamlesine anlam veremedim.

Bu arada Leicester’da 11 çıkıyormuş, ucuza almak zor bu durumda.

Belçika MT stoperi adam hala.

Sn timuru tahrik etmek hic hos degildi

bakalım kimi alacagız ortasahaya

valverde fln olabilir

Dubois yollayıp Kaan'ı bek yedeklemesiyle yapabiliriz. Ama Dubois'de baya sadık çok karakterli oyuncu gitmesini de hiç istemem.
Takımda az süre bulmasına rağmen en az etkilenen ve istikrarsızlık sorunu yaşamayan bir numaralı adam Dubois. Yollamak net hata olur bence.

Dubois'nın şanssızlığı Boey'nin bu denli patlaması oldu, Boey'den böyle bir patlamayı eminim ki kimse beklemiyordu geçen sene. Yoksa as bek olsa çok katkısı olurdu bence geçen sezon, yine de yedekten ve sol bekte iyi katkıları oldu.

Geçen sene takımda Rashica'dan sonra ikinci numaralı asker oyuncular Dubois ile BAY'dı bence.

Ramos'u biraz genç yaşta bu topraklara düşürebilmiş olsak bek de yedeklerdi hey gidi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt