Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ndombeleyi ilk zamanları çok beğenen biri olarak son 2 senedir etebo kıvamına geldi
bu herifde +5-6 yaş durumu olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki de çok daha iyisi için uğraşılıyor bütçe yaratılmaya çalışılıyor.1 orta saha alamadık şaka gibi
Faese mi aldik?1 macta 2 defa kendi kalesine gol atti
Dubois yollayıp Kaan'ı bek yedeklemesiyle yapabiliriz. Ama Dubois'de baya sadık çok karakterli oyuncu gitmesini de hiç istemem.Faesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.
İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.
Kesin mağarası var, bi anda böyle çöküş imkansız yoksa. Psikolojik bulanımda mı diyeceğim ama bi insanın bu kadsr çökmesi için şizofren olması lazımndombeleyi ilk zamanları çok beğenen biri olarak son 2 senedir etebo kıvamına geldi
Gravenberch zorluyoz demek?
Fred ve ndombele li orta saha rakiple ortada sıçan oynayabilir yalnız. Cabbar ne var ne yok verip kulübü ipotek altına soksa da hoşuma gitmeyen bir hamle olur bu.Hem Fred hem Dombele’yi almışlarsa kötü olmuş da Crespo ve Zajc varken üstüne almaları biraz komik olmuş.
eylüle daha çok var ama günlerde geçiyorFelix veya Griezmann hamlesi rakibin psikolojisini bitirmek için şart oldu. Griezmann vs gelirse tüm havaları söner yanık başlar.

Takımda az süre bulmasına rağmen en az etkilenen ve istikrarsızlık sorunu yaşamayan bir numaralı adam Dubois. Yollamak net hata olur bence.Dubois yollayıp Kaan'ı bek yedeklemesiyle yapabiliriz. Ama Dubois'de baya sadık çok karakterli oyuncu gitmesini de hiç istemem.
Ramos'u biraz genç yaşta bu topraklara düşürebilmiş olsak bek de yedeklerdi hey gidi günlerFaesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.
İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.