Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Ortasahan kadar konuşursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur çözer 30 derlerse 22'de buluşuruz.İmkansız 30'dan aşağı bırakmazlar. Biz de 30 falan veremeyiz. Maksimum 15
Torreira ciddi manada 2xfred. Biz niye bunla görüştük ki zaten anlamadım. Erden bey kim varsa yoklama çekiyor galiba. Acil gravenberk indirsin, eylül gibi de bi tane daha çeker transferi kaparız
Nelsson + Zaniolo'dan 55 m euro gelirse neden olmasın ki Faes ve Ramos o kadar maliyetleri olmaz. Elimizdeki parayı birine yatırırız doğru yatırım her zaman kazandırır.Valla Gravenberch alirsak manyak olur deliririm
guenduziyi sever mısın20 m euro falan kimseye vermemiz söz konusu olamaz, Zaniolo’ya bile 15 vermezdik, 5 yıl vadeli olmasa.
Konuşulan isimlerden Zaniolo 35 m + Nelsson 20 m rakamları olursa toplamda 55 m euro yapıyor. Boşta Ramos ve Faes = Yunus + 4-5 m euro verip Gravenberch veya başka kaliteli bir isim için 20+ zorlanmaya değmez mi sonuçta yatırım yapıp 2 sene oynatıp 35-40'a da yollayabiliriz. Eğer Zaniolo'dan 15 m euro verip 35 m euro toplamda 13 m euro kar ediyorsak bence bu tarz bir riske değer.20 m euro falan kimseye vermemiz söz konusu olamaz, Zaniolo’ya bile 15 vermezdik, 5 yıl vadeli olmasa.
Gravenberch 6 milyon kiralama bedeli isteniyor. Çok para bir yıl için. Ayrıca oyuncu da 3 ten aşağı almaz.
E kimi alcaz o zaman20 m euro falan kimseye vermemiz söz konusu olamaz, Zaniolo’ya bile 15 vermezdik, 5 yıl vadeli olmasa.
marsilyada 1 aslan var
Marsilyadaki maçta mevzu çıkarmıştı tepkiler ondan oldu.Ben anlamadım. Hem bizim taraftar ( burda okudugum) cok istiyor. Ama tribunde cok tepki var. Burdaki mevzuyu anlayamadım
30'dan aşağı olmaz. Bayern öyle bakmaz tok satıcılar.Opsiyonu 15-18 olursa 6 kiralama bedeli verilir. Performans verirse satın alırız, aksi takdirde bize girer.
Beklentiyi sürekli yükselten bir tayfa var
Fred'i Ndom'u bilerek almadık
CL kalınca gelecek mükemmel bir yıldız vs. diye ama bu kadar büyük beklentiler genelde patlıyor hayırlısı
8 gelmeden önce kötü sonuçlar almayız umarım