Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.407
- 6.391
- 768
Gravenberch değil de Zielinski hamlesi bekliyom ben.İtalya bağlantılarımız daha iyi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gravenberch değil de Zielinski hamlesi bekliyom ben.İtalya bağlantılarımız daha iyi..
Lig farkı var ki geri dönüşleri de iyi olan 1 oyuncu.Şu an bizim sistemde coşturabilir coşabilir..O da ofansif ağırlıklı adam nasıl olacak.
Önce miçö gitmeliParades gelse dahi 1 orta saha da alacaz, bence plan bu. Sergiodan cikilsa elimiz epey rahatlar.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Napoli efsanesi buradayken her türlü oyuncu tarafı halledilir. Planlamada var mıdır emin değilim.Gravenberch değil de Zielinski hamlesi bekliyom ben.İtalya bağlantılarımız daha iyi..
O zaman rashica alinmaz dediğin tabloda. Ben zaniolo giderse rashica alinir, 10 alinmaz diyorum. Mertens formda başladı. Zaha, 2 kerem, tete forvet arkası oynayabilirler yeri geldi mi. Bence 8.5 alacaz.Erden Timur İcardi kalitesinde 2 oyuncu alcaz dedi sakin olun. Bunların ikisinide tahminim şampiyonlar ligine katılmamız kesinleşince açıklarız.
Birincisinin Ramos olduğunu düşünüyorum diğerinin herkesin tahmin ettiği gibi orta sahaya olacağını ve isim olarak Felix olacağını düşünüyorum. Bunun nedeni Parades alınacak gibi yada yine ona benzer skor katkısı çok olan değilde daha 6 numaraya yatkın biri.
Ön taraf skor yükünü çekecek orta sahalar arkayı toplayacak. Ben 8.5 transferi beklemiyorum. 10 numara bekliyorum net şekilde bu planlamaya göre.
Arap işini bekliyoruz zaten benceAraplara gitme ihtimali varmis diyodu romano
Orta saha yokken 1 dakika bile oynatmadi son maç, gider her türlü.Önce miçö gitmeli
Reis 20 falan vermeye imkan yok. 15 falan oda 15 taksitte ama Bayern hayatta kabul etmez. Onların dinamiği farklı.
Evet kanka bıktım transfer döneminden. Sanki 50 yıldır transfer sezonunda gibiyiz, artık noktayı koymalıyız takıma konsantre olamıyozyarın lig başlıyor alooooo
Paredes gelirse skor katkısı verecek birisi alınır bence bütün sezon İcardiye bakarsak olmaz ikinci bi adam olmalı skor yükünü çekecek. Mertens iyi başladı ama geçen senede düştü başladığı gibi devam edemedi.O zaman rashica alinmaz dediğin tabloda. Ben zaniolo giderse rashica alinir, 10 alinmaz diyorum. Mertens formda başladı. Zaha, 2 kerem, tete forvet arkası oynayabilirler yeri geldi mi. Bence 8.5 alacaz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar saçma degil miyarın lig başlıyor alooooo
Zaha, kerem, tete skor katkıları yüksek isimler. Zaha bayağı gol atar. Fırsat hamlesi 8 mi 10 mu gorecez.Paredes gelirse skor katkısı verecek birisi alınır bence bütün sezon İcardiye bakarsak olmaz ikinci bi adam olmalı skor yükünü çekecek. Mertens iyi başladı ama geçen senede düştü başladığı gibi devam edemedi.
Ligin 3.maçında Transfer muhabbetine döneceksin reis şimdi bitsin diyorsun daEvet kanka bıktım transfer döneminden. Sanki 50 yıldır transfer sezonunda gibiyiz, artık noktayı koymalıyız takıma konsantre olamıyoz

Paredes için fb haberi niye çıkmıyor? Kesin gittiler ama oyuncu feneri reddetti olmayıncada fred ve dombiliye soyundular, bize gelecek Paredes yüzde 99.