Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gravenberch değil de Zielinski hamlesi bekliyom ben.İtalya bağlantılarımız daha iyi..
witcherOsmanAga.webp

Erden Timur İcardi kalitesinde 2 oyuncu alcaz dedi sakin olun. Bunların ikisinide tahminim şampiyonlar ligine katılmamız kesinleşince açıklarız.

Birincisinin Ramos olduğunu düşünüyorum diğerinin herkesin tahmin ettiği gibi orta sahaya olacağını ve isim olarak Felix olacağını düşünüyorum. Bunun nedeni Parades alınacak gibi yada yine ona benzer skor katkısı çok olan değilde daha 6 numaraya yatkın biri.

Ön taraf skor yükünü çekecek orta sahalar arkayı toplayacak. Ben 8.5 transferi beklemiyorum. 10 numara bekliyorum net şekilde bu planlamaya göre.
O zaman rashica alinmaz dediğin tabloda. Ben zaniolo giderse rashica alinir, 10 alinmaz diyorum. Mertens formda başladı. Zaha, 2 kerem, tete forvet arkası oynayabilirler yeri geldi mi. Bence 8.5 alacaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim imkanımız yok ama o oyuncuya verilir mi dersen verilir. Maaşını düşük tutabilirsek, CL gruplarına kaldıktan sonra ancak öyle bir çılgınlık yapılabilir.

Şu an ciddi ciddi orta sahamızı Torreira'nın yanında toparlayacak adama ihtiyacımız var. Her pozisyonda çıtayı bu kadar yükselttikten sonra o bölgeye net oğlu net oyuncu alınmalı.

Reis 20 falan vermeye imkan yok. 15 falan oda 15 taksitte ama Bayern hayatta kabul etmez. Onların dinamiği farklı.

O zaman rashica alinmaz dediğin tabloda. Ben zaniolo giderse rashica alinir, 10 alinmaz diyorum. Mertens formda başladı. Zaha, 2 kerem, tete forvet arkası oynayabilirler yeri geldi mi. Bence 8.5 alacaz.

Paredes gelirse skor katkısı verecek birisi alınır bence bütün sezon İcardiye bakarsak olmaz ikinci bi adam olmalı skor yükünü çekecek. Mertens iyi başladı ama geçen senede düştü başladığı gibi devam edemedi.

Micö, berkan, sergio, kerem demirbay, torreira, micö ve sergio gidecekki iki kisi gelsin, yoksa iki os almayiz herhalde

Bu Gündüz'ü sevmeyen bi ben miyim? Iyi topcu olabilir ama pek gicik bi tipi var

Paredes gelirse skor katkısı verecek birisi alınır bence bütün sezon İcardiye bakarsak olmaz ikinci bi adam olmalı skor yükünü çekecek. Mertens iyi başladı ama geçen senede düştü başladığı gibi devam edemedi.
Zaha, kerem, tete skor katkıları yüksek isimler. Zaha bayağı gol atar. Fırsat hamlesi 8 mi 10 mu gorecez.

Bu işi buraya bırakmamız yanlış bence gerçi bilmiyorum umarım Demirbay filan idare eder ama bence Ndombele hiç önemli değil onun fenerde toparlama ihtimali yok ancak Fred bence iyi transfer maliyeti dışında. Bizim uçan kaçan orta saha için alabileceğimiz mantıklı bir isim gelmiyor aklıma medyaya düşsün düşmesin şu iyi olur ve alınabilir diyecegim

Şampiyonlar ligi zor arena öyle sadece torrea ve parades ile gidemezsin. Ffp döneminde bile Şampiyonlar ligine nzonzi, seri, lemina, belhanda ile girdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt