Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.225
- 17.883
- 2.228
Tete de geldiğine göre geriye yıldız 1 orta saha kaldı ve olursa 1 stoper.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük bir kulüpte ya da iyi bir ligde oynamak istemesi bence olumlu bir durum. Hedefleri büyük olan topçudan faide gelir.bu paredes denilen arjantinliyi gördügü yerde tokatlamak isteyen en az 10 kisi bulurum.
2 aydir kulüp ariyor ückagitci.
İstemek lazımo kısmı ali koç çekmiş olabilir
Yıldız orta saha yerine yükselişte olan ve ileride para edecek orta saha alınmalı bence. Fazla maaş yükü iyi değilTete de geldiğine göre geriye yıldız 1 orta saha kaldı ve olursa 1 stoper.
Kondisyonu iyi ciğersiz o sebeple rakip orta sahada oyuncu değiştirmezse maçın adamı olur çünkü duracell var dötünde.Rakip orta sahayı değiştirdiğinde silik kalıyor.O yüzden Avrupa’da zorlanır bizim ligde kral olurSonradan aciliyo o adam .
fb çok iyi transfer yaptı tam ihtiyacı olan parcayı buldu inanılmaz bir iş ali koç bu dönem çok iyi dersler çıkartmış harika bir oyuncu olan fredi alan fb yi tebrik ederim vs diye zırvalar.Karakullukçu Fred’in maliyeti konuşmaz şimdi, gerçi fener 6-7 milyon açıklar
inanki en insancıl yönetıcı benımdır dostum
kimseyi banlamam
üyeler yönetımlerden üstündür
Receple Cihandan’dan daha beteri yok, ben en merhametli kişiyim yönetimde.@Keramettin TANRIVERDİ Admir acimiyor valla, önüne geleni sapliyor
Teşekkür ederim bilgilendirmen için seni seviyorumMention üstündeki kızlara bak onun için mentionladım.
aslında naif biri ama zayıf yanını göstermemek icin sert davranıyor@Keramettin TANRIVERDİ Admir acimiyor valla, önüne geleni sapliyor
Cihan beni niye sevmiyorReceple Cihandan’dan daha beteri yok, ben en merhametli kişiyim yönetimde.
ben gizli gizli üyelerın cezaları bıtmeye yakın banını kaldırırken murhan efendi buna önlem alalım baslık acalım dedikten sonra yapmayı bıraktımReceple Cihandan’dan daha beteri yok, ben en merhametli kişiyim yönetimde.