- 3 Temmuz 2012
- 138.129
- 86.930
- 5.338
gecmıs olsun bizim burada biraz sallanmıs sanırımMerkez üssü Malatya. 5.5 şiddetinde oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmıs olsun bizim burada biraz sallanmıs sanırımMerkez üssü Malatya. 5.5 şiddetinde oldu.
Bu nasil haber ya? Gs midstö ve morutani hem pendike kiralamak istiyor diyor, pendik 2 oyuncuyla anlasti diyor sonuna da gsnin karari bekleniyor diyor. Wtf?
Paredes ile ilgili olumsuz hiçbir yorumum olmadı bugüne kadar. Çok bilmiyorum ama adı geçtiğinde bir iki videosunu izlemiştim. Bence gelirse iyi olur. İcardi nin yakın arkadaşı oluşu, torreira ile dil sorunu olmaması, takım ile kısa sürede ilişki kurabileceği için isterim. Olmazsa olmasın farketmez ama gelirse en az Fred kadar etki yapar bence bu takımda...Orta saha konusunda sadece Paredes tatmin eder mi emin olamıyorum.
Neyse şu gidenler gitsin de bakıcaz.
adama 50 fotoluk kolaj yapıp sonra istemem yazdıgı icin mudahil oldum bana kes lan demıs

Offfff.... Yoklama çekmem lazım herkese... Zaten sıkıntılı evler...Merkez üssü Malatya. 5.5 şiddetinde oldu.