Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.020
- 5.587
- 1.983
Twitter dan çok anlamam ama 2014 tarihli değil mi?Tete olayina mi gonderme acaba?
Oyleyse Tete icin degmez.
Sanki daha buyuk birsey icin gibi geldi bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter dan çok anlamam ama 2014 tarihli değil mi?Tete olayina mi gonderme acaba?
Oyleyse Tete icin degmez.
Sanki daha buyuk birsey icin gibi geldi bana.
Şu tavırlara bakherkes kendi çapında söz sahibi be, vay arkadaş
uyarmalar, falanlar, filanlar...
Katiliyorum. Fiziksel anlamda toparlamis fit bir takim vardi Dün. Ilk yarida 20 dakikalik bir periyotta agir saçmaladik yanliz bunlar biraz süre alacak. Umarim bu süreci kayipsiz geçiririz.zalgris maçı korkutmustu da bu maç geçen seneki gs nin kaldığı yerden devam edeceğinin belirtisi. ben beğendim takımı mücadelesini. zaten şu takım en az geçen sene kadar mücadele etsin kalitesiyle yürür gider. insallah onun da üzerine çıkarız da cl inde güzel maçlar alırız.
berkan ın diğer artısı adam kişisel gelişiminini tamamlamıs. sahada dikkat edin her kaçırılan pozisyonun ardında oyuncuyu teselli etmeye giden isim o. aynı sekilde bireysel hatalarda. iyi olan seylerde tebriklerde.Orta sahaya 72 transfer isteyenlere berkan kutlu şoku
Boeyi hayata dondurmemizde de buyuk payi varberkan ın diğer artısı adam kişisel gelişiminini tamamlamıs. sahada dikkat edin her kaçırılan pozisyonun ardında oyuncuyu teselli etmeye giden isim o. aynı sekilde bireysel hatalarda. iyi olan seylerde tebriklerde.
bnlar basit gözüküyor gözünüze ama saha içindeki oyuncuların motivasyonu için olmazsa olmazdır. sessiz sakin 90dk oynamaktansa saha içinde böyle ekibi canlandıran motive eden isimlere gerek var.
kenara alsan sesi çıkmıyor. ciddi manada berkan gs için şanstır. bunu geçen seneden beri söylüyom.
Tete nın menejeri ile direkt mi görüşmüş bu?herkes kendi çapında söz sahibi be, vay arkadaş
uyarmalar, falanlar, filanlar...
Orhan uluca simdi de teteyi itin gotune sokmus sanirim