Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu dünyada sürüne sürüne ölmesini istediklerim top 3 liste:

1. Hobbitcanlar
2. Delik sabuncu
3. Topaç Ahmet

zalgris maçı korkutmustu da bu maç geçen seneki gs nin kaldığı yerden devam edeceğinin belirtisi. ben beğendim takımı mücadelesini. zaten şu takım en az geçen sene kadar mücadele etsin kalitesiyle yürür gider. insallah onun da üzerine çıkarız da cl inde güzel maçlar alırız.

Ortasaha transferini gerçekten nasıl en sona bıraktık akıl alır gibi değil çok büyük risk aldık basit köy takımlarına bile zorlanıyoruz
Erden başkan dahada gecikmemeli

BAY'ın sağ kanat performansından sonra Rashica'da ısrar etmeye gerek yok sanki. Rashica'nın verdiği savunma katkısını kısmen alabiliriz Barış'tan.
Zaniolo/Tete rotasyonu yapıp BAY'ı da savunma gerektiren maçlarda oynatabiliriz.

zalgris maçı korkutmustu da bu maç geçen seneki gs nin kaldığı yerden devam edeceğinin belirtisi. ben beğendim takımı mücadelesini. zaten şu takım en az geçen sene kadar mücadele etsin kalitesiyle yürür gider. insallah onun da üzerine çıkarız da cl inde güzel maçlar alırız.
Katiliyorum. Fiziksel anlamda toparlamis fit bir takim vardi Dün. Ilk yarida 20 dakikalik bir periyotta agir saçmaladik yanliz bunlar biraz süre alacak. Umarim bu süreci kayipsiz geçiririz.

Zurhana teteyi ekibimize kazandırdığı icin tsk ederiz. Olm bu dingiller neyin kafasını yaşıyorlar, kendilerini ne sanıyorlar.

Orta sahaya 72 transfer isteyenlere berkan kutlu şoku
berkan ın diğer artısı adam kişisel gelişiminini tamamlamıs. sahada dikkat edin her kaçırılan pozisyonun ardında oyuncuyu teselli etmeye giden isim o. aynı sekilde bireysel hatalarda. iyi olan seylerde tebriklerde.

bnlar basit gözüküyor gözünüze ama saha içindeki oyuncuların motivasyonu için olmazsa olmazdır. sessiz sakin 90dk oynamaktansa saha içinde böyle ekibi canlandıran motive eden isimlere gerek var.

kenara alsan sesi çıkmıyor. ciddi manada berkan gs için şanstır. bunu geçen seneden beri söylüyom.

berkan ın diğer artısı adam kişisel gelişiminini tamamlamıs. sahada dikkat edin her kaçırılan pozisyonun ardında oyuncuyu teselli etmeye giden isim o. aynı sekilde bireysel hatalarda. iyi olan seylerde tebriklerde.

bnlar basit gözüküyor gözünüze ama saha içindeki oyuncuların motivasyonu için olmazsa olmazdır. sessiz sakin 90dk oynamaktansa saha içinde böyle ekibi canlandıran motive eden isimlere gerek var.

kenara alsan sesi çıkmıyor. ciddi manada berkan gs için şanstır. bunu geçen seneden beri söylüyom.
Boeyi hayata dondurmemizde de buyuk payi var

Cok yakin arkadaslar

Mantıklı olan Zaniolo'yu satıp Rashicayı almak kanat rotasyonunu Kerem-Zaha-Rashica-Barış Alper yapıp üstüne Mertensle rekabete girecek bir 10 numara almaktı bu Tete işi biraz işleri karıştırdı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt