Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 44.260
- 11.546
- 728
Yigit bu mu yaf
hehehe

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem bu çocuklar için müthiş bir role model oldu.
Fb leş abuoubakar ciktiktan sonra tjk fbden bile leşbugün hiçbir maçı izleyemedim
fb ve bjk nasıldı
özet geçsin biri
Eğer gerçekten yetenekliyse kupa maçlarında görmek lazım ama tahminim 1 takıma kiralarız Pendikspor olabilir.Kerem bu çocuklar için müthiş bir role model oldu.
Budur. Tek eksik parcayi tamamlamissin rts. Insallah gunduzu veya ona benzer birini aliriz ve kadroyu tamamlarizGuendouzi parçasını ekleyince uçak gibi uçarız. Guendouzi bizim atmosferi unutamamıştır teklif götürsek Only Galatasaray diye sayıklamaya başlayabilir.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Guendouzi
Tete - Kerem - Zaha
Icardi
izleyelım bari katıla o kadar para verdikLubyana maçının arka planı çok güzelmiş.
Eğer nelsson giderseGuendouzi parçasını ekleyince uçak gibi uçarız. Guendouzi bizim atmosferi unutamamıştır teklif götürsek Only Galatasaray diye sayıklamaya başlayabilir.
Muslera
Boey - Ramos- Abdülkerim - Angelino
Torreira - Guendouzi
Tete - Kerem - Zaha
Icardi
Artik sana da yapişti. Kaçişin yokBu motza ait, sahiblenemem
Bir an Ramos'u ben yazdım sandım ama bu da olur.Eğer nelsson giderse
Tlye çevir, çok para400 bin € bedava
Orhan uluca abimiz o çöp kanaldan ayrılacakmis , kendi kanalindan devam edecekmiş , desteklerinizi esirgemeyin gencolar
Arda bugün Ankara ya geliyordu. Demek bu çocuk içinmiş...
Her turnuvada bunlarla mı eşleşicez yahu hazırlık maçında bunları yenelim de istediğimiz topçular bizi seçsin. Kamada balonunu da patlamış oluruz.clye katılırsak bizim gruba düşebilirler![]()