Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.437
- 3.528
- 603
Gundizi mi Gravenberch mi buyrun ankete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabii ki kıvırcıkGundizi mi Gravenberch mi buyrun ankete
GravenberchGundizi mi Gravenberch mi buyrun ankete
Zaten o şekilde çalışıyor gibi. Geçen sene de yurt dışına falan gitmişlerdi Erden timur ile. İtalya ya gitmişlerdi sanırım...arda demişken arda turan tdlikden çok şuan bizde şu pozisyonda çalışmalıydı
trde ikna etmeyeceği türk topçusu yok
td olmak için fazlasıyla duygusal biri
yapamaz o tdlik fatih hocama katılmıyorum
ya sert ft gibi, ya umursamaz ancelotti gibi, veyahut takık pep gibi olman lazım başarılı bir td olmak için
başarılı olacağı yer yönetimde idari olarak görev adamı olarak çalışmak
tam onu dicektim aslen ailesi faslıymış. ama doğma büyüme paris. yarı arap diyelim. yarı arap topçu fransa eğitimi aldıysa bişi olmaz. kabul edilebilir.gouendizide tek hc arap olması
Zaten o şekilde çalışıyor gibi. Geçen sene de yurt dışına falan gitmişlerdi Erden timur ile. İtalya ya gitmişlerdi sanırım...
tam onu dicektim aslen ailesi faslıymış. ama doğma büyüme paris. yarı arap diyelim. yarı arap topçu fransa eğitimi aldıysa bişi olmaz. kabul edilebilir.
Gunduzi ali sami yen baskısında daha da coşarak oynamış, taraftarın nefretini kazanmış böylece bir hikayemiz olan topcudur , geldin hikayenin devamini yazsinGundizi mi Gravenberch mi buyrun ankete
Doğru söylüyorsun td oldu değil mi o? Ben hiç hatırlamıyorum bu olayı...şuan eyüpsporun tdsi değilmi?
eyüpspor bizim sayılır. bu arada bjk transfer yardımı yapmaya çalışan bjkli pembe kafa ryan babel denen zat bir an önce takımdan yollanmalışuan eyüpsporun tdsi değilmi?
tam onu dicektim aslen ailesi faslıymış. ama doğma büyüme paris. yarı arap diyelim. yarı arap topçu fransa eğitimi aldıysa bişi olmaz. kabul edilebilir.
Ooo Fas en güzel yerlerden biri...Babasi fasli annesi fransiz
gelsin rakipleri de futbola fransız bıraksın. erden timur'un numarası olan varsa whatsapp'tan yazsın.Babasi fasli annesi fransiz
Hmm belhanda cirkefligi ordan geliyor demekBabasi fasli annesi fransiz