Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink: "Eğer son 5 sezona Süper Kupa maçıyla başlıyorsanız kulübün büyüklüğünü anlatmaya gerek yok demektir."

değerini buluyorsa satılır Vasfi.
sürekli al sürekli al diye bir durumda batarız, 6 ayda 15 milyon kar getiren oyuncu direk satılır bence.
oyuncu ile anlaşan serbest kalma bedelini yatıran gs ile muhattap olmaz alır neden pazarlık yapıyoruz 15 gömdük 20ye satıcaz roma ya pay vericez zarardayız ho

parades kimse gelmesin bonservis ödemeyelim zaniolo kalsın yetti be

Belotti olayına döndü.Belotti de Romanın kapısında yatıyordu alın beni diye.Bizde bize gel diyorduk.İnşallah roma arayı bulamaz da alamaz biz alırız diyorduk.Belotti Romanya gitti biz de İcardiyi getirdik.Her şerde bir hayır vardır.

Parades romaya gidecek anlaşıldı. Hiç çıkmamış bi ismi indircez muhtemelen bir anda yada gerçekten şl gruplarına kalmayı bekliyoruz.
Acelemiz de yok bana kalırsa. CL gruplara kalınca çok fazla fırsat transferi olacak. Bugün kadroyu doldurursak son günlerde çıkan fırsatları kaçırırız.

Fofana dışında hiçbir ismi duymak istemiyorum.
11199.jpg

Acelemiz de yok bana kalırsa. CL gruplara kalınca çok fazla fırsat transferi olacak. Bugün kadroyu doldurursak son günlerde çıkan fırsatları kaçırırız.
Bu sene çok çok az bu sayı.

Arabistan’a giden oyuncuların yerlerini bile dolduramadı çoğu büyük kulüp.

Çıkabilir ama riskli bir durum, son gün ederdinden fazlasına adam almak zorunda da kalabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt