Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.201
- 24.232
- 3.093
Paredes in acelesi yok 14. Hafta pendik maçına yetişir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

oyuncu ile anlaşan serbest kalma bedelini yatıran gs ile muhattap olmaz alır neden pazarlık yapıyoruz 15 gömdük 20ye satıcaz roma ya pay vericez zarardayız hodeğerini buluyorsa satılır Vasfi.
sürekli al sürekli al diye bir durumda batarız, 6 ayda 15 milyon kar getiren oyuncu direk satılır bence.
Ne desin abi adam? Klasik bahane işte.Ufak bir sakatlığı var de 10 gün olsun bir de kadroya alma
Ortada kulübün kabul ettiği bir transfer teklifi de yok
Rezil bir iletişimsizlik
Bence transfer olayi basinin takip ettiginden cok daha ileride. Su an evraklar falan hazirlaniyordir. Aksi halde Tete’yi almazdin diye dusunuyorum.Ufak bir sakatlığı var de 10 gün olsun bir de kadroya alma
Ortada kulübün kabul ettiği bir transfer teklifi de yok
Rezil bir iletişimsizlik
Acelemiz de yok bana kalırsa. CL gruplara kalınca çok fazla fırsat transferi olacak. Bugün kadroyu doldurursak son günlerde çıkan fırsatları kaçırırız.Parades romaya gidecek anlaşıldı. Hiç çıkmamış bi ismi indircez muhtemelen bir anda yada gerçekten şl gruplarına kalmayı bekliyoruz.
Fofana dışında hiçbir ismi duymak istemiyorum.Alınabilecek ortasaha anavlizi yapalım
Bonservisli ins?Yusuf demir basel'e gidiyormuş.![]()
Bieler Cup-Held kehrt in die Schweiz zurück
Der Fussball-Transferticker für 2025. Keine Gerüchte und Wechsel verpassen. Alle Infos zu Top-Stars und Klubs im Transferticker. - BLICKwww.blick.ch
Fofana dışında hiçbir ismi duymak istemiyorum.
Bu sene çok çok az bu sayı.Acelemiz de yok bana kalırsa. CL gruplara kalınca çok fazla fırsat transferi olacak. Bugün kadroyu doldurursak son günlerde çıkan fırsatları kaçırırız.