- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.946
- 4.693
Sen yazinca unuttugumu hatirladigim ama hala hatirlamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yazinca unuttugumu hatirladigim ama hala hatirlamiyorum
Alabileceğin isimler bunlar ota saha için burada de paul, verratti fofana ,graven yazılmasına ne bakıyorsun son 2 yazdığım 20 ve üstü ilk iki yazdığım imkansız zaten. Tete ve Zaha da ise bonservisi olmayan isimler menajerlerin herkese önermesi normal. Da villa gibi menajer kucaklarında gezildiğini düşünmüyorum.Onu diyorum, paredes Fred ndombele zaha tete dominguez gördüğüm isimler, dünyada oyuncu bitti herhalde. Bu oyuncuların başarılı başarısız olmalarından bağımsız, menajerler yapıyor transferleri
Bir şey peşindedir, ilgimizi inkar etmek için silmez.
Tweetleri silmiş neden bilmiyorum yukarıda attım sadece 4 tweet gözüküyor.
GsliyimO zaman bomba soruyu soruyorum
Hangi takımlısın
Bilmiyorum ama fenerlilerde bir hareketlenme var alıntılara başlamışlar. Açıkçası ben halen hedefimizin Parades olduğunu düşünmüyorum yabancıda sınırdayız 1 tane baba transfer yapacağız gibi hissediyorum.fazla atmadi ki paredes tweetlerini
Denizli dönemi miGsliyim
Orta okulda GS çok kötü iken bir ara bjkli olmuştum
Bilmiyorum ama fenerlilerde bir hareketlenme var alıntılara başlamışlar. Açıkçası ben halen hedefimizin Parades olduğunu düşünmüyorum yabancıda sınırdayız 1 tane baba transfer yapacağız gibi hissediyorum.
DDerbilerde deplasman yasağı kalktı mıFarkettiniz mi bilmiyorum ama ilk defa bir sezonu bu kadar gergin başlarken görüyorum. Sezonun ortalarini geçtikten sonra ülkede vahim durumlar çıkabilir gibi. Bunun baş sorumlusunu uzakta aramaya gerek yok ne yaptiklarini veya neler yapacaklarini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bu sene pislik rekorlarini egale edeceklerini düşünüyor hatta hakem odasi basma vb olaylar dahi bekliyorum