Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gravenberch ve Gunduzi
Bu ikisi olmazda Dominguez benzeri birini isteyecegiz gibi

Onu diyorum, paredes Fred ndombele zaha tete dominguez gördüğüm isimler, dünyada oyuncu bitti herhalde. Bu oyuncuların başarılı başarısız olmalarından bağımsız, menajerler yapıyor transferleri
Alabileceğin isimler bunlar ota saha için burada de paul, verratti fofana ,graven yazılmasına ne bakıyorsun son 2 yazdığım 20 ve üstü ilk iki yazdığım imkansız zaten. Tete ve Zaha da ise bonservisi olmayan isimler menajerlerin herkese önermesi normal. Da villa gibi menajer kucaklarında gezildiğini düşünmüyorum.

IMG_2332.webp

City Burnley maçının özetine bakıyordum, yorumlara indim baktım biri Tete'yi övüyor dedim ne alaka, sonra ismi gördüm

vallahi helal olsun ya, adam yürüyen GS

paredes bize, fbye, roma'ya herhangi bir yere defolsun gitsin artık, sıkıldım yemin ediyorum adını görmekten

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ilk defa bir sezonu bu kadar gergin başlarken görüyorum. Sezonun ortalarini geçtikten sonra ülkede vahim durumlar çıkabilir gibi. Bunun baş sorumlusunu uzakta aramaya gerek yok ne yaptiklarini veya neler yapacaklarini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bu sene pislik rekorlarini egale edeceklerini düşünüyor hatta hakem odasi basma vb olaylar dahi bekliyorum
DDerbilerde deplasman yasağı kalktı mı

kimi istemediysem fbye gidiyor :)

müthiş birşey

fred
paredes
cengiz
dzeko
skimanski

bi tadic üzdü

Bedava Zaha ve teteyi bitiren angelinoyu makul opsiyonla alan adama ben sonuna kadar güveniyorum görelim transfer sezonu bitimini Erden Bey bizleri uzmeyip sukseli bir orta saha getirecektir bir şekilde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt