Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterda takip ettiğiniz sayfalar önemli tutupta felipeyi falan takip ediyorsanız normal öyle olması yav :asd: burada twitterin suçu değil sizin bir suçunuz var aslında iyi sayfaları takip ediyorsanız mizah,bilim,futbol eğlenceleri şeyler var.
genel olarak hep kaos hakim ama o konulardan da kaos çıkmıyor değil, TT listesine bakınca o hastagi açınca da abuk subuk şeylere maruz kalınıyor yine de,normal de marke gibi spor sayfası altındaki yorumlar bile tahrik edici mesela, genel olarak olumsuz hava hakim bence,sevmiyorum kapatılsa desteklerim hatta.herkesin fikri ayrı tabi : )

2 opsiyon var

1. Ya cok fena oltaya getiriyor bunlari samiyenhaber

2. Paredes suyun obur tarafinda

ortasi yok gibi
Ya da fenerin fred haberlerini bizim içinde olmadığımız halde olduğumuzu medyaya servis ettiği gibi bizde oltaya çekiyor olabiliriz menajerini de yemledik bunlarla iletişim kuruldu. Bu işin orta yolu harbi yok.

1691794936238.webp

Bende sevmiyorum ama isimler önemsiz tarih boyunca ne kadrolar kuruldu daha lig başlamadan şampiyon ilan edilip sene sonu rezil oldu. Bizim 19/20 kadrosunu hatırlıyorum Lemina, Seri, Nzonzi, Falcao, Sarachi, Andone, Feghouli, Belhanda vs derken paket olmuştuk. Ya da beşiktaş'ın 2022/23 Alex Texeira, Pjanic paket oldular. Fenerin 2015/16 sezonu da öyleydi. Bizim 13/14 sezonu öyleydi 100 m euro maaş baremini geçmiştik ama patladık. Bu işler uyuma bakıyor o yüzden kim kimi almış kağıt üstünde iyi gözükür lig oynanmaya başlar bir bakmışsın ilk 3'de bile yoksun.
İyi ki sevmiyorsun her haberi dakikasında atıyorsun yav :asd:

Onlar zaha ile 2 ay ilgilendiler biz 2 gune aldik

Heralde simdi de bizim 2 aydir ilgilendigimiz paredes’i onlar 2 güne almak istiyorlar

Fenerli hesaplara şu an bu tarifeyi uyguluyoruz gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt