- 10 Mart 2013
- 120.844
- 152.896
- 4.938
Bu kim yow
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aliwinchester troll ve parody bir eleman.aliwincheester haberleri, samiyenden aliyor dmden, ben kolpa oldugunu dusunuyorum.
son detaylar kalsaydi, salim, samiyen, son detaylar kaldi diye tivit atardi
Bu kim yow
genel olarak hep kaos hakim ama o konulardan da kaos çıkmıyor değil, TT listesine bakınca o hastagi açınca da abuk subuk şeylere maruz kalınıyor yine de,normal de marke gibi spor sayfası altındaki yorumlar bile tahrik edici mesela, genel olarak olumsuz hava hakim bence,sevmiyorum kapatılsa desteklerim hatta.herkesin fikri ayrı tabi : )Twitterda takip ettiğiniz sayfalar önemli tutupta felipeyi falan takip ediyorsanız normal öyle olması yavburada twitterin suçu değil sizin bir suçunuz var aslında iyi sayfaları takip ediyorsanız mizah,bilim,futbol eğlenceleri şeyler var.
Ya da fenerin fred haberlerini bizim içinde olmadığımız halde olduğumuzu medyaya servis ettiği gibi bizde oltaya çekiyor olabiliriz menajerini de yemledik bunlarla iletişim kuruldu. Bu işin orta yolu harbi yok.2 opsiyon var
1. Ya cok fena oltaya getiriyor bunlari samiyenhaber
2. Paredes suyun obur tarafinda
ortasi yok gibi
İyi ki sevmiyorsun her haberi dakikasında atıyorsun yavBende sevmiyorum ama isimler önemsiz tarih boyunca ne kadrolar kuruldu daha lig başlamadan şampiyon ilan edilip sene sonu rezil oldu. Bizim 19/20 kadrosunu hatırlıyorum Lemina, Seri, Nzonzi, Falcao, Sarachi, Andone, Feghouli, Belhanda vs derken paket olmuştuk. Ya da beşiktaş'ın 2022/23 Alex Texeira, Pjanic paket oldular. Fenerin 2015/16 sezonu da öyleydi. Bizim 13/14 sezonu öyleydi 100 m euro maaş baremini geçmiştik ama patladık. Bu işler uyuma bakıyor o yüzden kim kimi almış kağıt üstünde iyi gözükür lig oynanmaya başlar bir bakmışsın ilk 3'de bile yoksun.
40 milyon euro bonservis reddedildi Arabistan’dan, kesin alırız.
Zaha ve Tete gibi oldu mu keyiften 4 köşe oluyoruz orası ayrıİyi ki sevmiyorsun haberi dakikasında atıyorsun yav![]()
Bana da öyle geliyor yemliyoruz.
Yagizin Fb icin yaptığını yapiyolar. Calim attik diyeceğiz yani muhtemelen aliyoruz
Bana da öyle geliyor yemliyoruz.