Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guendouziyi biz 2-3 gündür sıkça yazıyor çiziyoruz da ilgimiz var mı? acaba diğer isimler güvenilir ,güvensiz birileri tarafından yazıldı yine ama bunun şu şekil olma ihtimali fazla;
Görende takımda orta saha yok sanacak ya. Torreira, Berkan, Oliveira, Kerem D. var takımda zaten CL olmasa bu orta saha lig için yeterli. CL play off rakibe baktığımızda onun içinde yeterli normalde bizim nokta atışı yapmamız gerekiyor o yüzden en iyi tercihi zorlamamız gerekirse beklememiz çok doğal neye geç kaldık?Erden Timur guzel isler yapti ancak kadro planlamasi acisindan orta saha bu zamana kadar cozulmeliydi. Cok kotu patlayabiliriz. In Erden we trust deyip beklemek zorundayiz.
SON DAKIKA
SAMI KARAKOC JK LI CIKTI
SON DAKIKA
SAMI KARAKOC JK LI CIKTI
Metin demişse o iş sıkıntılı.
Metin demişse o iş sıkıntılı.
Twitterda takip ettiğiniz sayfalar önemli tutupta felipeyi falan takip ediyorsanız normal öyle olması yavkesinlikle öyle uzun zamandır silmiştim, 2 gün önce transfer duyumları için indirdim, 2 gündür sinir oldum, fblilerin saçma lafları, fb-gs kavgası,yok antin kuntin grupların ayrıkı düşünceleri, cidden twitter bir zehir,sürekli olumsuz şeyler var,eğlenceli şey yok gibi bi şey,bu bilimsel bi şey zaten,onları göre göre insanın da modu düşüyor,karamsar bir insan oluyorsun, ben dünyanın en hayat neşeli insanlarından biriyidim ne zaman twittera girdim tamamen pesimist karamsar birine döndüm, uzun zamandır silmiştim dedim ya o zaman ne kadar huzurluydum,2 gündür yine ne hale geldim tekrar silicem gibi görünüyor,twitter gençleri böyle karamsar sinirli yapıyor zaten payı büyük.
40 milyon euro bonservis reddedildi Arabistan’dan, kesin alırız.Veratti
Ulan hem sami yenden alıyor diyorsun hem kolpa diyorsun teakanaliwincheester haberleri, samiyenden aliyor dmden, ben kolpa oldugunu dusunuyorum.
son detaylar kalsaydi, salim, samiyen, son detaylar kaldi diye tivit atardi
Neyse azcık Sıraçhan Nas skills izleyeyim.
Ulan hem sami yenden alıyor diyorsun hem kolpa diyorsun teakan
Bende sevmiyorum ama isimler önemsiz tarih boyunca ne kadrolar kuruldu daha lig başlamadan şampiyon ilan edilip sene sonu rezil oldu. Bizim 19/20 kadrosunu hatırlıyorum Lemina, Seri, Nzonzi, Falcao, Sarachi, Andone, Feghouli, Belhanda vs derken paket olmuştuk. Ya da beşiktaş'ın 2022/23 Alex Texeira, Pjanic paket oldular. Fenerin 2015/16 sezonu da öyleydi. Bizim 13/14 sezonu öyleydi 100 m euro maaş baremini geçmiştik ama patladık. Bu işler uyuma bakıyor o yüzden kim kimi almış kağıt üstünde iyi gözükür lig oynanmaya başlar bir bakmışsın ilk 3'de bile yoksun.Transfer döneminden nefret ediyorum