Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendouziyi biz 2-3 gündür sıkça yazıyor çiziyoruz da ilgimiz var mı? acaba diğer isimler güvenilir ,güvensiz birileri tarafından yazıldı yine ama bunun şu şekil olma ihtimali fazla;

Yok tabii ki fantezi ama gerçekleşse bile soru işaretleri var onu belirtmek istedim

Ha köpek gibi isterim ve ismi geçenler arasında en çok kendisini isterim orası başka

İhtimal ise vermiyorum

Erden Timur guzel isler yapti ancak kadro planlamasi acisindan orta saha bu zamana kadar cozulmeliydi. Cok kotu patlayabiliriz. In Erden we trust deyip beklemek zorundayiz.
Görende takımda orta saha yok sanacak ya. Torreira, Berkan, Oliveira, Kerem D. var takımda zaten CL olmasa bu orta saha lig için yeterli. CL play off rakibe baktığımızda onun içinde yeterli normalde bizim nokta atışı yapmamız gerekiyor o yüzden en iyi tercihi zorlamamız gerekirse beklememiz çok doğal neye geç kaldık?

abi orta saha alsak bile yani yine dert çok ki.Takımda starboy varken , çok muazzam bir yeteneğimiz varken gidip hala Tete alıp üstüne Rashica kovalarsak yani sonra o adam da elde kalırsa kara kara düşünürüz.Daha Türk sınırına bile çözüm bulamamışken üstüne bir de en iyi mevkiimizi dolduruyoruz.İşin trajikomik tarafı da daha o bölgede oynayan adamı satmamışız , üstüne gelen teklif de kiralık.Bu saçmalıkları kabul edemiyorum hiç.

kesinlikle öyle uzun zamandır silmiştim, 2 gün önce transfer duyumları için indirdim, 2 gündür sinir oldum, fblilerin saçma lafları, fb-gs kavgası,yok antin kuntin grupların ayrıkı düşünceleri, cidden twitter bir zehir,sürekli olumsuz şeyler var,eğlenceli şey yok gibi bi şey,bu bilimsel bi şey zaten,onları göre göre insanın da modu düşüyor,karamsar bir insan oluyorsun, ben dünyanın en hayat neşeli insanlarından biriyidim ne zaman twittera girdim tamamen pesimist karamsar birine döndüm, uzun zamandır silmiştim dedim ya o zaman ne kadar huzurluydum,2 gündür yine ne hale geldim tekrar silicem gibi görünüyor,twitter gençleri böyle karamsar sinirli yapıyor zaten payı büyük.
Twitterda takip ettiğiniz sayfalar önemli tutupta felipeyi falan takip ediyorsanız normal öyle olması yav :asd: burada twitterin suçu değil sizin bir suçunuz var aslında iyi sayfaları takip ediyorsanız mizah,bilim,futbol eğlenceleri şeyler var.

dikkat ettiniz mi twitter da gsli sayfalar birden parades ile ilgili olumsuz şeyler yazan mı dersin, yok son teklifimizi yaptık geri çekildik diyen mi dersin ya da 3-4 haftadır yeni teklif yapmadık vb diyen mi dersin, fbye gitti muhtemelen onun yolu yapılıyor sanki,dün gece terimsportta çok dillendirmeyin sonra çalım yedik gibisinden demeyin tarzı bi şey demişti

Bu çalım muhabbetleri normalde tadında olunca eğlenceli atılması veya yenilmesi ama bu kadar takınılmasını gerçekten anlamıyorum özellikle yabancı futbolcuda hadi yerli de yerini dolduramazsın ama yabancı da mutlaka yerini doldurursun hatta belki daha iyi bile olur senin adına örnek Pedro'da ki ben çok beğenirdim İtalya'da yedin çalımı ama fırsat çıktı Mertens geldi mesela.

Transfer döneminden nefret ediyorum
Bende sevmiyorum ama isimler önemsiz tarih boyunca ne kadrolar kuruldu daha lig başlamadan şampiyon ilan edilip sene sonu rezil oldu. Bizim 19/20 kadrosunu hatırlıyorum Lemina, Seri, Nzonzi, Falcao, Sarachi, Andone, Feghouli, Belhanda vs derken paket olmuştuk. Ya da beşiktaş'ın 2022/23 Alex Texeira, Pjanic paket oldular. Fenerin 2015/16 sezonu da öyleydi. Bizim 13/14 sezonu öyleydi 100 m euro maaş baremini geçmiştik ama patladık. Bu işler uyuma bakıyor o yüzden kim kimi almış kağıt üstünde iyi gözükür lig oynanmaya başlar bir bakmışsın ilk 3'de bile yoksun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt