Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
duygularımıza tercüman olmuşsun r'taş :tbr:

Niye orta saha leşken Etebo aldın 2 sene önce peki

Ya da Tjk ile TS şu an niye karşılık veremiyor

Böyle yükselip başarısız olan tüm kulüpler niye sonraki senelerde sıçıyor ya da
reis bizim durum nedir gtümüz çok mu kalktı? şampi olamasak 2.olup cl eleme oynasak bile başarısızlık mı sayılır sence, ben bi kaza bela sakatlık olmazsa şampi olacağımızı düşünüyorum da ama bana sorarsan şampiyonluk da çok önemli değil getireceği gelir zaten 6-8 m euro

Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin

Sana mı soracaz kardeşim ne bu üslup, isteyen istediği yorumu görüşünü belirtir. Ha çok katlanamıyorsan engellersin bu kadar basit.

kanki kadro karşılaştırması yapalım, katılmadıklarını söyle

muslera > liva/altay
boey > osai
apokerim > peres
nelsson = becao
angelino > ferdi
torre > fred
sergio > zajc
icardi > dzeko
zaha > all of fb kanat
mertens = tadic
szymanski karşılaştıracak adam bulamadım
Nelsson harici katılıyorum

Niye orta saha leşken Etebo aldın 2 sene önce peki

Ya da Tjk ile TS şu an niye karşılık veremiyor

Böyle yükselip başarısız olan tüm kulüpler niye sonraki senelerde sıçıyor ya da
Ee battik mi zanioloya 15myi anında verecek seviyeye geldin yine iki yılda. Bjk bugün böyleyse yarın yönetim değişsin onlar da yine para harcayacak.
Üç kulüpler simartilmaya devam edecek imtiyazları sonu bitmeyecek. Kur seçimden bu yana yüzde elli prim yapıyor hala korkunç para harcıyorlar nasıl batacaklar?

reis bizim durum nedir gtümüz çok mu kalktı? şampi olamasak 2.olup cl eleme oynasak bile başarısızlık mı sayılır sence, ben bi kaza bela sakatlık olmazsa şampi olacağımızı düşünüyorum da ama bana sorarsan şampiyonluk da çok önemli değil getireceği gelir zaten 6-8 m euro
ŞLye kalırsak bu sene sorun olmaz.

Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi

Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Kampanya vardı yaklaşık 1 ay önce aldım ben. İngiltere, Fransa, Almanya ve Süperlig + Eğlence paketi aylık 129 TL'ydi.

Bende ilk defa deniyorum ama dünkü Trabzon ve City maçını sorunsuz izledim.

Nelsson harici katılıyorum
becao et mi balık mı anlamadık ondan yazdım şimdilik ama adam ilk maçta hava toplarında etkili olduğunu gösterdi. transferi kapattık deseler yine kadro fersah fersah önde. daha zanio tete yazmadım yani. bi kaliteli 8le bence ligi düşünecek bi kadromuz yok, tüm focus avrupa olmalı

Uzun toplari ve top calmalari iyi gibi

Ama topla alip gidene benzemiyo, temposuda pek anlasilmiyor. Aradigimiz orta sahaya uyar mi bu özellikler?
Yav biz kendimizi kandırsak da taraftar olarak gedson muadili bir herif arıyoruz yönetim de bu kafadaysa gidip 12ye falan isteyelim bu herifi. Aşağı yukarı benzer maliyetlerle karşılaşacağız zaten.

duygularımıza tercüman olmuşsun r'taş :tbr:

Rashica tete barış yunus hepsinin toplamından bir zaniolo falan çıkar anca özellik olarak . Tamam rashica iyi özverili topçu eyvallah ama zaniolo dediğimiz adam bir seviye atlasa top seviye oyuncu rashicada olan hız var tete de olan teknik var barışta olan güç var üçünde olmayan bitiricilik ve şut var . İki defa defansa yardım ediyor diye rashica ile zanioloyu aynı cümlede kullanmak gerçekten cehalettir zaniolo türkiye seviyesi değil dünya seviyesi içinde üst seviye oyuncudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt