Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rashica'yı isteyip de Zaniolo'yu Rashica ile kıyaslayan görmedim. Onu yapıp Rashica'yı itin ardına sokanlar sizin gibiler daha çok.

Ee battik mi zanioloya 15myi anında verecek seviyeye geldin yine iki yılda. Bjk bugün böyleyse yarın yönetim değişsin onlar da yine para harcayacak.
Üç kulüpler simartilmaya devam edecek imtiyazları sonu bitmeyecek. Kur seçimden bu yana yüzde elli prim yapıyor hala korkunç para harcıyorlar nasıl batacaklar?
Ben batmakla ilgili bir şey dedim mi? Pratikte batmamış olan batık olduğunu değiştirmez.

Olmayan parayı harcadın Zaniolo’da ve şampiyonluk riskiyle aldın keza ŞL. ki geri dönüşü olağan bir adamdı.

Şımartılma falan söz konusu değil, çoğu sürünüyor maaşları bile ödemeye.

Fred bence de iyi oyuncu ama bu şekilde olmayan gerçeklik yüzünden senle farklı düşünenleri küçümsemen mantıksız. Fred iş yapmadı diyelim, satamadın da, kendi kongre üyelerinin deyimiyle 40 milyon euroluk bu paket üstüne aynısını mı alacaklar, tabii ki küçülmeye devam edecekler.

Riskin patlama ihtimalidir burada alay edilen. Biz şampiyon olursak Fener bariz şekilde patlayacak, ellerinden çıkarmaları gerekecek satılabilir oyuncuları. Onlar olursa biz ŞL ile kotarabilriiz ama iki takım da risk aldı bu sene ve bu bahsettiğin gibi her sene alınabilir risk değil.

Rashica tete barış yunus hepsinin toplamından bir zaniolo falan çıkar anca özellik olarak . Tamam rashica iyi özverili topçu eyvallah ama zaniolo dediğimiz adam bir seviye atlasa top seviye oyuncu rashicada olan hız var tete de olan teknik var barışta olan güç var üçünde olmayan bitiricilik ve şut var . İki defa defansa yardım ediyor diye rashica ile zanioloyu aynı cümlede kullanmak gerçekten cehalettir zaniolo türkiye seviyesi değil dünya seviyesi içinde üst seviye oyuncudur

zanioda olan stamina da sadece rashicada var. hem ofansif olarak bu kadar yüklü hem de güçlü staminası olan topçu az dünyada

kanki kadro karşılaştırması yapalım, katılmadıklarını söyle

muslera > liva/altay
boey > osai
apokerim > peres
nelsson = becao
angelino > ferdi
torre > fred
sergio > zajc
icardi > dzeko
zaha > all of fb kanat
mertens = tadic
szymanski karşılaştıracak adam bulamadım

Zajcı duzenli oynatsan sergio işe yaaramazindan iyi olabilir. Oraya zaten gündüziyi alacağız, gündüzi-zayk yaptiginda da 8 gömleklik bir fark oluşuyor.

Yani kısaca baktığın zaman biri cl takimi diğeri konferans ligi takimi. Çok kafa yormaya gerek yok.

becao et mi balık mı anlamadık ondan yazdım şimdilik ama adam ilk maçta hava toplarında etkili olduğunu gösterdi. transferi kapattık deseler yine kadro fersah fersah önde. daha zanio tete yazmadım yani. bi kaliteli 8le bence ligi düşünecek bi kadromuz yok, tüm focus avrupa olmalı
Kerem in de yazılmamış olması canımı sıktı.
Nelsson ile bağım olduğu için değerlendirme dışı benim için

Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin

İcardi seviyesinde adam var elimizde ama kimse kadroya bile yazmiyor gondermeye can atiyor.

Zaniolo eger devre arasi alinmamis olsa suan listemizde olsa sabah aksam twitterda Zaniolo yangini donuyordu. Adam feneri donunda salladi arkadas mahallenin abisi gibi takildi sahada. Ferdi falan son golde duburunu yirtti yetisemedi adamin hizina.

Zaniolonun attigi golleri acin izleyin tekrar hepsi jeneriklik adam topa gavura vurur gibi vuruyor. Cok ama cok pisman oluruz arariz gitmek istemeyen adami elimizle yolluyoruz.

Orta saha icin kaynak lazimsa once Midjtjo Yunus Yusuf Morutan Oliveira gibi oyunculardan cikalim. Zaniolo gitmemeli.

Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Online bir şey almanızı tavsiye etmem, uydudan vazgeçmeyin zaten otomatik bein connect de geliyor yanında.

8 alınacak bariz şekilde yalnız ne tarz alacağız çözemiyorum. hoca 4-3-3e dönmeye sıcak değil gibi ama hücumcularımız bariz 4-3-3 hücumcusu, o sistem için farklı 8 4-2-3-1 için farklı 8 profili lazım. en iyisi gelecek ismi beklemek

Şahsın kendi söyledikleri yerine arkadaslarimin o sahis hakkındaki söylediklerini doğru kabul etmeliyim evet doğru pardon.
Haklisin ustad. Trt1 de reisin roportajini dinleyip dinleyip inaniyorum. Dunya lideri.
Yahu zaniolo oynamak istese niye oynatilmasin? Elemelerde Bakambu oynamadan once ilerde Halili oynattilar. Zaniolo oynasa gol atsa fiyati artar. Pazarlik asamasinda futbolcu sakatlanmasin diye de saklanmaz. Karsibkluple anlastiktan sonra futbolcu gerekirse kadro disi kalir. Nerden baksan senin dedigine cikmiyor is. Ha evet. Zaniolo roportajinda ...... Demis.

Zajcı duzenli oynatsan sergio işe yaaramazindan iyi olabilir. Oraya zaten gündüziyi alacağız, gündüzi-zayk yaptiginda da 8 gömleklik bir fark oluşuyor.

Yani kısaca baktığın zaman biri cl takimi diğeri konferans ligi takimi. Çok kafa yormaya gerek yok.
sergio bu sene özel bi hocayla çalışmış fizik olarak güçlenmek için, maçlarda yorgun gözükmesini buna bağlıyorum. formunu bulursa bence yine ligin üstünde bi 8

Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Bu sene inanilmaz ucuz spor paketleri digiturk’te

2018 senesinden örnek vereyim asgari ücret 1600 tl iken 90 tl’ye veriyorlardi spor paketini. 17 adet ediyor

Bu sene asgari 11.400 iken 140-150 tl bandına alanlar oldu. 76 adet yapıyor

Dağlar kadar fark var arada. Tabi buna bagli kuluplerin aldıgı yayın gelirleri de dolar bazinda eridi

Su anda ülke şartlarında bein/todd bedava zaten.

Sana mı soracaz kardeşim ne bu üslup, isteyen istediği yorumu görüşünü belirtir. Ha çok katlanamıyorsan engellersin bu kadar basit.

Yoruma bir şey demiyorum kardeşim sadece cehalete katlanamıyorum ben şimdi burda volkan şen kısa alanda çalım atabiliyor keitadan iyi futbolcu desem veya bale defansa yardıma geliyordu messiden iyi topçu desem şu yorum mu olur günümün yüzde 20 sini bu forumda yorum okuyarak geçiriyorum çoluk çocuk gibi yorumlar okuyunca canım sıkılıyor doğal olarak . Rashica ile teteyi kıyaslarsın bu yorum olur ne bileyim Sneijder ile Alex’i kıyaslarsın bu yorum olur ama Hagi ile delgadoyu kıyaslarsan bu yorum olmaz şu an siz bunu yapıyorsunuz

Yıllık alımda bu dimi. Geçen sene denemesi varken ben yayın kalitesini beğenmemiştim.
Düzelttiler mi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt