- 8 Temmuz 2015
- 36.348
- 71.972
- 3.783
a.villasına zaniolo aldık 6 ay önceKime aldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a.villasına zaniolo aldık 6 ay önceKime aldik
Melikşahı sever misin mortzKime aldik
Rashica'yı isteyip de Zaniolo'yu Rashica ile kıyaslayan görmedim. Onu yapıp Rashica'yı itin ardına sokanlar sizin gibiler daha çok.Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben batmakla ilgili bir şey dedim mi? Pratikte batmamış olan batık olduğunu değiştirmez.Ee battik mi zanioloya 15myi anında verecek seviyeye geldin yine iki yılda. Bjk bugün böyleyse yarın yönetim değişsin onlar da yine para harcayacak.
Üç kulüpler simartilmaya devam edecek imtiyazları sonu bitmeyecek. Kur seçimden bu yana yüzde elli prim yapıyor hala korkunç para harcıyorlar nasıl batacaklar?
Monaco'daki orta saha nasıl
zanioda olan stamina da sadece rashicada var. hem ofansif olarak bu kadar yüklü hem de güçlü staminası olan topçu az dünyadaRashica tete barış yunus hepsinin toplamından bir zaniolo falan çıkar anca özellik olarak . Tamam rashica iyi özverili topçu eyvallah ama zaniolo dediğimiz adam bir seviye atlasa top seviye oyuncu rashicada olan hız var tete de olan teknik var barışta olan güç var üçünde olmayan bitiricilik ve şut var . İki defa defansa yardım ediyor diye rashica ile zanioloyu aynı cümlede kullanmak gerçekten cehalettir zaniolo türkiye seviyesi değil dünya seviyesi içinde üst seviye oyuncudur
kanki kadro karşılaştırması yapalım, katılmadıklarını söyle
muslera > liva/altay
boey > osai
apokerim > peres
nelsson = becao
angelino > ferdi
torre > fred
sergio > zajc
icardi > dzeko
zaha > all of fb kanat
mertens = tadic
szymanski karşılaştıracak adam bulamadım
Kerem in de yazılmamış olması canımı sıktı.becao et mi balık mı anlamadık ondan yazdım şimdilik ama adam ilk maçta hava toplarında etkili olduğunu gösterdi. transferi kapattık deseler yine kadro fersah fersah önde. daha zanio tete yazmadım yani. bi kaliteli 8le bence ligi düşünecek bi kadromuz yok, tüm focus avrupa olmalı
İcardi seviyesinde adam var elimizde ama kimse kadroya bile yazmiyor gondermeye can atiyor.Napıp ne edilmeli bu yanlıştan dönülmeli zaniolo bu takım için Avrupa maçlarında icardi kadar önemli bir oyuncu ve en önemlisi zaniolo yu istemeyen sıradanlaştıran rashica ile kıyaslayab futbol cahilleri forumdan banlanmalı kaç gündür bu cahillerin yorumlarını görmeyim diye foruma girmiyorum nereniz ile izliyorsunuz kardeşim siz bu futbolu zaniolo fiziğinde dripling üzeri şut atan oyun görüşü olan kaç oyuncu tanıyorsunuz dünyada ? Gidin voleybol izleyin
Online bir şey almanızı tavsiye etmem, uydudan vazgeçmeyin zaten otomatik bein connect de geliyor yanında.Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Haklisin ustad. Trt1 de reisin roportajini dinleyip dinleyip inaniyorum. Dunya lideri.Şahsın kendi söyledikleri yerine arkadaslarimin o sahis hakkındaki söylediklerini doğru kabul etmeliyim evet doğru pardon.
Hayir red almadik. Biz ISTEMEDIK!Verdiğimiz süre bitti ve red cevabı mı aldık şimdi ?
sergio bu sene özel bi hocayla çalışmış fizik olarak güçlenmek için, maçlarda yorgun gözükmesini buna bağlıyorum. formunu bulursa bence yine ligin üstünde bi 8Zajcı duzenli oynatsan sergio işe yaaramazindan iyi olabilir. Oraya zaten gündüziyi alacağız, gündüzi-zayk yaptiginda da 8 gömleklik bir fark oluşuyor.
Yani kısaca baktığın zaman biri cl takimi diğeri konferans ligi takimi. Çok kafa yormaya gerek yok.
Bu sene inanilmaz ucuz spor paketleri digiturk’teReklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Sana mı soracaz kardeşim ne bu üslup, isteyen istediği yorumu görüşünü belirtir. Ha çok katlanamıyorsan engellersin bu kadar basit.
Yıllık alımda bu dimi. Geçen sene denemesi varken ben yayın kalitesini beğenmemiştim.Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi