Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Derbi ve avrupada oynaması ne kadar mantıklı, bilemedim. Defansif anlamda zayıf topcu çünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-3te oynar bence, angelinoyu oynatmanın yolu ortasaha transferlerinden geçiyorDerbi ve avrupada oynaması ne kadar mantıklı, bilemedim. Defansif anlamda zayıf topcu çünkü.
Bence de en mantiklisi o, ama o zmn Okan üçlü orta sahaya geçmesi lazm.4-3-3te oynar bence, angelinoyu oynatmanın yolu ortasaha transferlerinden geçiyor
İlk space de size bişey anlatacam doğaüstü vaka ile karşılaştık bana unutturmwayinYakın zamanda Space yapılmasını tavsiye ediyorum
Paredese olmadi. Yerine kime istersen?
pek geçecek gibi gözükmüyor, aslında hücum hattı tam 4-3-3 için yaratılmışBence de en mantiklisi o, ama o zmn Okan üçlü orta sahaya geçmesi lazm.
@Keramettin TANRIVERDİİlk space de size bişey anlatacam doğaüstü vaka ile karşılaştık bana unutturmwayin
Ama ben seni umuttan daha çok seviyomUlan Emrah umut bile delirtmiyor beni senin kadar
Bütün formasyonlara uyan 8 locatelli bence komple bir ortasaha zaniolo ile takas olabilir bir miktar para ile keşke olsa böyle bir düşünce8 alınacak bariz şekilde yalnız ne tarz alacağız çözemiyorum. hoca 4-3-3e dönmeye sıcak değil gibi ama hücumcularımız bariz 4-3-3 hücumcusu, o sistem için farklı 8 4-2-3-1 için farklı 8 profili lazım. en iyisi gelecek ismi beklemek
aynen, zaniolodan da tam verim alırız. yoksa ona defans yapmayı öğretene kadar epey zaman geçer.pek geçecek gibi gözükmüyor, aslında hücum hattı tam 4-3-3 için yaratılmış
Space de anlatıcam
zanioya defans yaptırmak adamın verimini yarıya düşürmek olur zaten. %70 focus hücum % 30 savunma şeklinde olsa her maç skor gelir adamdan.aynen, zaniolodan da tam verim alırız. yoksa ona defans yapmayı öğretene kadar epey zaman geçer.
Son gün İngiltere’den 2 tane herif getirirler bu sefer motosiklete de gerek yok 2 efor bir bağ kontrolü raporlar inceleyip İngiltere’den sisteme yüklediğinde iş biter.kadroları karşı karşıya koyunca gs>2x 3xfb falan yapıyor yangın yapanlar aklı selim düşünsün biraz. jknın kadro 2 takviyeyle fbden daha iyi duruma gelir benden söylemesi, bu sene jk son ana kadar kovalar
zanioya defans yaptırmak adamın verimini yarıya düşürmek olur zaten. %70 focus hücum % 30 savunma şeklinde olsa her maç skor gelir adamdan.