Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3687.jpeg

Zanioloya kiyamadigim icin onu koydum insallah gitmez ( Tete,Rashica) olarakta dusunebilirsiniz orayi. Lig icin sizis fikriniz nedir arkadaslar.

Paredese olmadi. Yerine kime istersen?

Forumda cogu Paredesi istemiyor, ben istiyordum hem mali acidan uygun, hem defansif olarak bize iyi katki saglar diye düsüncedeyim. Agresif ve ikili mücadelerini begeniyorum, sahada bu tarziyla psikolojik üstünlük saglayabilen oyuncu. Torreira-Paredes hücum hattimizi baya rahatlatirdi, oldu zaman zaman (sakatlik/kart cezasi) Torreira-Demirbay, Paredes-Demirbay vs elimiz bu konuda rahatlardi. Oliveira da var, hic begenmiyorum ilk 11 oyuncusu degil, defalarca dedim ama gidecegini düsünmüyorum.

Söylenen isimler Fofana-De Paul cok zor, Dominguez-Bellegarde vs imkani var gibi.

Valla suan kararsizim piyasa da cok karisik, Erden baskana güvenip bekliyorum, bu süreci en iyi sekilde yönetecegini süphem yok. Bakalim kime alcaz. Full güven.

8 alınacak bariz şekilde yalnız ne tarz alacağız çözemiyorum. hoca 4-3-3e dönmeye sıcak değil gibi ama hücumcularımız bariz 4-3-3 hücumcusu, o sistem için farklı 8 4-2-3-1 için farklı 8 profili lazım. en iyisi gelecek ismi beklemek
Bütün formasyonlara uyan 8 locatelli bence komple bir ortasaha zaniolo ile takas olabilir bir miktar para ile keşke olsa böyle bir düşünce

kadroları karşı karşıya koyunca gs>2x 3xfb falan yapıyor yangın yapanlar aklı selim düşünsün biraz. jknın kadro 2 takviyeyle fbden daha iyi duruma gelir benden söylemesi, bu sene jk son ana kadar kovalar
Son gün İngiltere’den 2 tane herif getirirler bu sefer motosiklete de gerek yok 2 efor bir bağ kontrolü raporlar inceleyip İngiltere’den sisteme yüklediğinde iş biter.
Birde illa Avrupa diye direteceklerini de zannetmiyorum Avrupa’dan sonra 3-5 günlük müthiş bir süre kalır ellerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt