Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.044
- 4.674
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yvş bilerek yanlış söylüyor.adam bi tek angelinonun doğru söylenişine yaklaştı spiker de gitti onu düzeltiyo![]()
üstad merak ettik ufak bi özetlesenSpace de anlatıcam
Dünkü maçı 90 dakika izledim , trezeget çöp olmuş kaç tane boş alan buldu batırdı. Ona rağmen defansı zorladı çalım vs atarak. Zahayi düşünemiyorum muhtemelen içinden gececek Anadolu takımlarınınVisca sakatlanmış trabzonda adamların ellerindeki tek kanat oyuncusu Trezeguet şu an
Doğru
Allahtan belamızı istiyor olabiliriz
15-20 arası geliyordur da hem çocuk ş.ligi ile bizim formamızla oynamak ismini yazdırmak istiyor hemde yabancı sınırı gibi boktan durum varken gönderemiyoruz.Kerem aktürkoglu çok underrated değil mi ya ? Bu adama nasıl +20 tekli gelmiyor inanılır gibi değil
bizde karsilardik!!!! hatta dakka basi flightradardaydikİlk başta şaka zannettim gerçekmiş havalanina FRED karşılamaya gidiyorlar lol cidden mal bunlar fredi kimle karistiriyorlar acaba
bilmiyorum Bana göre mactan sonra ok
Kerem aktürkoglu çok underrated değil mi ya ? Bu adama nasıl +20 tekli gelmiyor inanılır gibi değil