Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basarili olan oyuncunun maliyeti konusulmaz

Fred maliyeti yüksek evet ama Torreira etkisi yapabilecek bir oyuncu

Profil olarak Bize gelmesini isterdim,maliyeti bu sekilde bize gelmesini istemezdim

İlk başta şaka zannettim gerçekmiş havalanina FRED karşılamaya gidiyorlar lol cidden mal bunlar fredi kimle karistiriyorlar acaba

Visca sakatlanmış trabzonda adamların ellerindeki tek kanat oyuncusu Trezeguet şu an
Dünkü maçı 90 dakika izledim , trezeget çöp olmuş kaç tane boş alan buldu batırdı. Ona rağmen defansı zorladı çalım vs atarak. Zahayi düşünemiyorum muhtemelen içinden gececek Anadolu takımlarının

Kerem aktürkoglu çok underrated değil mi ya ? Bu adama nasıl +20 tekli gelmiyor inanılır gibi değil
15-20 arası geliyordur da hem çocuk ş.ligi ile bizim formamızla oynamak ismini yazdırmak istiyor hemde yabancı sınırı gibi boktan durum varken gönderemiyoruz.
Ayrıca resmen burada kendini buldu, beslediği aidiyet için geçen seneki kendini anlattığı röportajını okumak bence yeterli.
Yoksa geçen sene de bu sene de 16 civarı tekliflerin geldiğini düşünüyorum.

jk saznaov ile ilgileniyor, bizim yedeğe çözmemiz lazım o oğlanı. stoper kalmadı daha emin gidecek deniyor bir de. kaan harici kimse kalmayacak

Rashicaya Trabzon girebilir bak Morutanı kiralık +zorunlu opsiyonla sunalım akılları karışssın

Kerem aktürkoglu çok underrated değil mi ya ? Bu adama nasıl +20 tekli gelmiyor inanılır gibi değil

10 numarada tutarsa 40-60 gibi rakamlara ulasabilecegini dusunuyorum, fizik olarak 10a cok daha uygun, oyun kurmayi da cok gelistirdi.

20 falan bedava olacak insallah Kerem icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt