Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete ve Zaha hamlelerinden sonra Kerem'i Mertens'in rolünde düşünüyor olabilir Okan hoca, Kerem'in Icardi ile uyumu da çok iyi onun arkasında gezgin forvet gibi oynayabilir. Şu düzen makul bence ;

Tete Kerem Zaha
Icardi

keremden asla forvet arkasi olmaz

topa ilk dokunusu genelde sikintili oluyor

sirti dönük dar alanda aldigi toplari hemen kaybeder

zaha bu konuda cok daha iyi bir isim

zaten yüksek ihtimal zahayi icardinin arkasinda oynatacagiz gibi

bacakları kendisini terketmiş olan sergio ile anadolu topçusu midtsjønun gönderilmeleri daha mantıklı

morutan çok iyi oyuncu
inş kalır
Midtsjö zaten gidecek, Oliveira'dan memnun olmasam da yedek olarak kalmasını isterim süre aldığı her an katkı verebilecek biri Morutan'ın mevki çok sıkıntılı 8 numara olsa %99.99 kalırdı ama kanat rotasyonu Tete-Zaha-Kerem-Rashica-Barış 5 tane adam varken 10 numarada da Mertens-Kerem Demirbay bunlardan sıra gelmez. Yapacak bir şey yok mevki ve kural ikisi sıkıntı yaratıyor.

Reklam yapmak istemiyorum da tod da tum superlik aylık 169 sadece Galatasaray aylık 100 liraya denk geliyor. Çok uygun geldi dışarda bı cafede izlesen zaten ye iç 200 u buluyor. Bu tod u kullanan var mı alınır mi
Temmuz sonu tüm süperlig + İngiltere + Fransa + film - dizi eğlence paketi 129 idi. Bitti mi bilmiyorum. Geçen sene iş gördü Galatasaray maçlarını laptoptan izledim. Dışarıda izlemekten daha iyi.

Midtsjö zaten gidecek, Oliveira'dan memnun olmasam da yedek olarak kalmasını isterim süre aldığı her an katkı verebilecek biri Morutan'ın mevki çok sıkıntılı 8 numara olsa %99.99 kalırdı ama kanat rotasyonu Tete-Zaha-Kerem-Rashica-Barış 5 tane adam varken 10 numarada da Mertens-Kerem Demirbay bunlardan sıra gelmez.
hoca morutan'a aralıksız 5 maç şans versin
bidaha kesilmez
#bence

Erden Timur un sadece şu ortamdaki olumsuz havayı düzeltmesi için bir an önce şu 8 numarayı almasını istiyorum. Normalde mevcut kadro ile de transfer sezonu sonuna kadar kayıp vermeden ilerlenir ve beklenir.
Hangi ortamdaki olumsuz hava? Neden olumsuz olsun ki bizim havamız. Forumlar veya Twitter saçmalıkları belirlemiyor ki camianın havasını

Ortasaha için şampiyonlar ligi grupları bekleniyor deniyor ama bu çok büyük risk o sıraya kadar ortasahasiz oynamak ayrıca puanlar kaybedilirse degermi hiç bence nolursa olsun geç kaldık OS icin
Orta sahasiz degiliz yapmayin.Sampiyon yapmis Torreira Oliverira ustune Kerem geldi. 1 ay daha sabredelim gelecek oyuncu sampiyonlar ligi seviyesinde olacak kolay degil.

De Paul’u nasıl alacağız ben bilmiyorum şahsen, herifin 2026ya kadar sözleşmesi var, 35m saymışlar daha 2 yıl önce, 40 maç yapmış geçen sezon, hocayla arası bozuk falan değil bildiğim kadarıyla… :danyal:

Zaniolonun sadece açık alanda etkili olabileceğinin kaba tabir ile lüks bir anadolu topçusu gibi olduğunun lans edilmesinin sebebi nedir? Sürekli böyle söyleniyor ondan soruyorum dar alanda iş yapamayan sadece açık alanda koşu ve şutlarıyla tehdit olan bir adam nasıl italyanın altın çocuğu olup zamanında 100 milyon bonservisler konuşulabiliyor?
Absürt karşılaştırmalar yaparak bir yere varamazsın çok sığ bir bakış açısı oluyor bu. Zaniolonun üst düzey yeteneklerini kimse inkar etmiyor burada ama ben komple bir futbolcu olduğu için Rashicayı Zaniolodan daha faydalı buluyorum. Takıma daha uygun bir oyuncu her türlü formasyonla oynar ama Zaniolo öyle değil ona uygun bir geçiş oyunu oynatılmazsa bir verim alman zor. Ki Rashica üzerinde sanki tek aksiyonu defansif katkısıymış gibi bir algı yapılıyor. Neyse benim derdim bu değil zaten kişiden kişiye değişir, benim derdim cahil, banlayın ya da gidip voleybol izleyin gibi saygı kültüründen yoksun söylemler.

De Paul’u nasıl alacağız ben bilmiyorum şahsen, herifin 2026ya kadar sözleşmesi var, 35m saymışlar daha 2 yıl önce, 40 maç yapmış geçen sezon, hocayla arası bozuk falan değil bildiğim kadarıyla… :danyal:
belki de paul bırakın lan beni sokarım sizin kabız futbolunuza deyip satışını istemiştir, şu anda kulüpler max 25 m civarı verir yaştan dolayı

Nasil ossız oynuyoruz rts toreyra, kerem, sergio, berkan, mitsöden ikisi oynacak zaten. Gelecek adamı bugün getirsen bu maçlarda gene oynamayacak ki. Bu panik hakkaten anlamsız.
Torreira hariç hiçbiri Avrupa seviyesi için yeterli değil boktan konferans için bile ,Berkan sergio demirbay bunlar rotasyon oyuncusu anca ki Sergio imkanı varsa sutlanmali torreiranin yanına aynı kalitede bir adam koymazda şu elemanlardan birini koyarsak Avrupa'da da ligtede bol bol gol yeriz bize yürüyen adam lazım değil artık lig bittiği günden itibaren bu takımın en büyük eksiği sol bek değil ortasaha idi o sebeble çok geç kaldık köy takımları bile 3 pasta kale önüne geldiler ortasahasizliktan millette stoperlere sovdu

Zaniolo takımda kalacak bence... Kimse 35 vermeyecek. Zaniolo tete olarak devam edeceğiz... Çok da güzel olacak, pek de güzel olacak...

İmkansız yav, arjantin mt oyuncusu, ayakları temiz, tempolu, iki yönlü taş gibi komple topçu, bıraksalar bize düşmez.

Bitse şu transfer dönemi de kurtulsak artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt