Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.......................muslera
boey.....nelsson.....bardakcı.....angelino
.................torreira.....de paul
........................morutan
.....zaniolo..........icardi..........zaha

şunu izlemek isterim
Clyi alınca, nasar el bilmemne ne denen psg başkanı kafasını duvarlara vurur bu kadroyu ben niye kuramadım diye

Transfer obezligi yapıyorsunuz diyenlere hadi ordan demek lazım 2 tane köy takimina ortasahasiz oynadı bu takım 3 maçta verdiğimiz pozisyonlar ortada
Bize en gerekli oyuncu ortasaha iken hala transfer obezligi demek komik oluyor

.......................muslera
boey.....nelsson.....bardakcı.....angelino
.................torreira.....de paul
........................morutan
.....zaniolo..........icardi..........zaha

şunu izlemek isterim
morutsan yere sağlam basmayı öğrense fizik oalrak güçlense a class teknik var ama iş biraz topçuda bitiyor gibi, biraz da özgüven aşılanması gerek. pas, şut tekniği harikulade

Ortasaha için şampiyonlar ligi grupları bekleniyor deniyor ama bu çok büyük risk o sıraya kadar ortasahasiz oynamak ayrıca puanlar kaybedilirse degermi hiç bence nolursa olsun geç kaldık OS icin
Gelecek olan oyuncu hazır bir oyuncu olacak olarak buna bakabiliriz.

Erden Timur un sadece şu ortamdaki olumsuz havayı düzeltmesi için bir an önce şu 8 numarayı almasını istiyorum. Normalde mevcut kadro ile de transfer sezonu sonuna kadar kayıp vermeden ilerlenir ve beklenir.

morutanın oyun görüşü, düşünerek attığı paslar kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım
Morutan iyi oyuncu 14 yabancı yazarken hep sığdırmaya çalıştım ama olmuyor sınırsız yabancı olsaydı kesin kalırdı ama 8+3 düşününce %1 ihtimal bile kalmıyor öyle saçma sapan bir yabancı sistemi var yetenekli oyuncuyu da göndermek zorunda kalıyoruz.

Tete ve Zaha hamlelerinden sonra Kerem'i Mertens'in rolünde düşünüyor olabilir Okan hoca, Kerem'in Icardi ile uyumu da çok iyi onun arkasında gezgin forvet gibi oynayabilir. Şu düzen makul bence ;

Tete Kerem Zaha
Icardi

Morutan iyi oyuncu 14 yabancı yazarken hep sığdırmaya çalıştım ama olmuyor sınırsız yabancı olsaydı kesin kalırdı ama 8+3 düşününce %1 ihtimal bile kalmıyor öyle saçma sapan bir yabancı sistemi var yetenekli oyuncuyu da göndermek zorunda kalıyoruz.
bacakları kendisini terketmiş olan sergio ile anadolu topçusu midtsjønun gönderilmeleri daha mantıklı

morutan çok iyi oyuncu
inş kalır

De Paul'a resmen açıklansa bile inanmam muhtemelen. Taş gibi adam, Atletico neden göndersin?
Hiç olası değil ki sayısal olarak o bölgeleri dolu değil yeni oyuncu aldilarmi o bölgeye bilmiyorum
Fakat Bayern yeni oyuncu almış o sebeble gravenberch bile daha ihtimalli zorda olsa

morutanın oyun görüşü, düşünerek attığı paslar kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım
Şanssızlığı konusunda hemfikir olalım. Biraz da mallığı mevcut ülkenden çıkıyorsan bir miktar sosyallik göstermen lazım.
Geçen sene ligi 13 yabancıyla tamamladığımızı düşünürsek kalsaydı da fena olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt