- 17 Aralık 2008
- 31.023
- 19.951
- 2.393
morutanın oyun görüşü, düşünerek attığı paslar kimsenin ilgisini çekmiyor sanırımMorutan'ın olduğu mevkide Kerem De Aktürkoğlu olmalıydı sezonu 15 gol 20 asistle bitirir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morutanın oyun görüşü, düşünerek attığı paslar kimsenin ilgisini çekmiyor sanırımMorutan'ın olduğu mevkide Kerem De Aktürkoğlu olmalıydı sezonu 15 gol 20 asistle bitirir.
Clyi alınca, nasar el bilmemne ne denen psg başkanı kafasını duvarlara vurur bu kadroyu ben niye kuramadım diye.......................muslera
boey.....nelsson.....bardakcı.....angelino
.................torreira.....de paul
........................morutan
.....zaniolo..........icardi..........zaha
şunu izlemek isterim
Tete varken zaniolonjn kalmasi luzumsuz
De paulle bayerne blof yapiyoruz. Verecekseniz verin yoksa de paulu çekeceğiz. Bakalım oltaya gelecekler mi.Depaulu kim için bekletiyoruz
G8
morutsan yere sağlam basmayı öğrense fizik oalrak güçlense a class teknik var ama iş biraz topçuda bitiyor gibi, biraz da özgüven aşılanması gerek. pas, şut tekniği harikulade.......................muslera
boey.....nelsson.....bardakcı.....angelino
.................torreira.....de paul
........................morutan
.....zaniolo..........icardi..........zaha
şunu izlemek isterim
Tete varken zaniolonjn kalmasi luzumsuz
Gelecek olan oyuncu hazır bir oyuncu olacak olarak buna bakabiliriz.Ortasaha için şampiyonlar ligi grupları bekleniyor deniyor ama bu çok büyük risk o sıraya kadar ortasahasiz oynamak ayrıca puanlar kaybedilirse degermi hiç bence nolursa olsun geç kaldık OS icin
Ne guluyon birader
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Morutan iyi oyuncu 14 yabancı yazarken hep sığdırmaya çalıştım ama olmuyor sınırsız yabancı olsaydı kesin kalırdı ama 8+3 düşününce %1 ihtimal bile kalmıyor öyle saçma sapan bir yabancı sistemi var yetenekli oyuncuyu da göndermek zorunda kalıyoruz.morutanın oyun görüşü, düşünerek attığı paslar kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım
bacakları kendisini terketmiş olan sergio ile anadolu topçusu midtsjønun gönderilmeleri daha mantıklıMorutan iyi oyuncu 14 yabancı yazarken hep sığdırmaya çalıştım ama olmuyor sınırsız yabancı olsaydı kesin kalırdı ama 8+3 düşününce %1 ihtimal bile kalmıyor öyle saçma sapan bir yabancı sistemi var yetenekli oyuncuyu da göndermek zorunda kalıyoruz.
Hiç olası değil ki sayısal olarak o bölgeleri dolu değil yeni oyuncu aldilarmi o bölgeye bilmiyorumDe Paul'a resmen açıklansa bile inanmam muhtemelen. Taş gibi adam, Atletico neden göndersin?
Bana uyar...zaniolo satılırsa hiç öyle hedefimiz büyük cl demeyelim büyük takımların dortmund'u oluruz anca
Godot...biz paredesi bekliyoruz
paredes romayı
roma matici
matic kimi bekliyor
Şanssızlığı konusunda hemfikir olalım. Biraz da mallığı mevcut ülkenden çıkıyorsan bir miktar sosyallik göstermen lazım.morutanın oyun görüşü, düşünerek attığı paslar kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım