Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.278
- 17.923
- 2.228
Orta saha domingez olmasınDybalaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha domingez olmasınDybalaaaaaaaa
Dursun Özbek evet başkan ama Erden Timur vizyonu ile yapıldığını taraftar biliyor.

Yıllardır böyle rezillik görmedimZaniyi satıp dominguez'i mi alıyoruz yoksaGüney Amerika topraklarından devam ediyoruz Arjantinli orta sahaları severim.

Hayırlı olsunJuventus 30 milyon € teklif etmiş Zaniolo için, italyan radyosunda geçmişler şimdi. Italyan iş arkadaşım bahsetti az önce.
Oliveira'da yollayıp Parades + Dominguez yapalım.Zaniyi satıp dominguez'i mi alıyoruz yoksa![]()
Zaniolo ve Nelsson'un gitme ihtimalini yüksek görüyorum. Nelsson'un serbest kalma bedeli var bir bakmışsın PL'den bir takım veya Ajax ödemiş, almış. Zaniolo'da ya Juve, Newcastle bir ihtimal West Ham'a gidebilir gibi özellikle West Ham iyi oyuncu sattı bir de Paqueta'nın gitme ihtimali de var 80'e hali hazırda zaten 140 milyonluk satış yaptılar.gelmesi gerekenler
-parades
-raschica(tete mete alınsa bile)
-stoper( yerli öncelik olmalı)
ve son olarak zeniolo dışında satış olmasını bekliyorum. Zaniolonun takımda kalacağını düşünüyorum