Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tete ve zaha aynı anda kadıköyde gol atarsa fenerliler stadı yakar gerçi bunu yapmışlardı artık aşmaları lazım

İsmail Kartal basın toplantısını izleyin soru soruyorlar kağıttan okuyor rezaletin böylesi görülmedi. Dün Okan hocanın 3-0 fener maçını hatırlattı sorusunu sordular onu cevabını da kağıttan okudu. :asd:

Yine aynı kadın sordu ve yine İsmail Kartal kağıttan okudu Yıllardır böyle rezillik görmedim

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

İsmail Kartal: "Transferde atılan çalımlara bakmıyoruz, önemli olan sahada atılan çalımlar. Rakibimiz bir oyuncuyu istiyor diye futbolcu transfer ettirmem. Biz, takımımıza fayda sağlayacak karakterli oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor."

03b33e5ac765bf108e2acf17befd6df9.jpg

Parades gelsinde gideceklerin nöbetini tutalım artık.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tadic falan 2 aya kalmaz bu arap ismaili yer.Yerli tayfa hariç takım içerisinde ciddiye alan yoktu muhtemelen.

gelmesi gerekenler

-parades
-raschica(tete mete alınsa bile)
-stoper( yerli öncelik olmalı)
ve son olarak zeniolo dışında satış olmasını bekliyorum. Zaniolonun takımda kalacağını düşünüyorum
Zaniolo ve Nelsson'un gitme ihtimalini yüksek görüyorum. Nelsson'un serbest kalma bedeli var bir bakmışsın PL'den bir takım veya Ajax ödemiş, almış. Zaniolo'da ya Juve, Newcastle bir ihtimal West Ham'a gidebilir gibi özellikle West Ham iyi oyuncu sattı bir de Paqueta'nın gitme ihtimali de var 80'e hali hazırda zaten 140 milyonluk satış yaptılar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diğer konuları (Rashica,Zaniolo) geride bırakırsak bu arada sadece Tete transferi özelinde olarak yani Bonservisi elinde olmasa -ki öyle bile yine zor- bu adamı Shaktar'dan almak yıllar önce en iyi zamanlarındayken Texeira'yı,Willan'ı,Douglas Costa'yı almakla eş değer yani.Hayalini bile kuramazdık bu adamların o zamanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt