Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Habire attığı için iptal olan çok oluyorApoda cok sanssiz, hep atiyor ya ofsayt ya el olup iptal oluyor.
abi De Paul isteniyor mu bana pek gerçekçi gelmediği için sormak istedimGraven’i istediğimizi sağır sultan biliyor. Bayern’in vermeye ikna olduğu kolpa. Oyuncuyu da kimse almazsa gruplara kalırsak ikna ederiz anca.

Duymadım, ihtimal de vermiyorum.abi De Paul isteniyor mu bana pek gerçekçi gelmediği için sormak istedim
hemfikiriz üstad tarzın hoş bu arada..Bu kadar pahalı transferler gelmişken cl ine katılamamak ciddi gerginlik ister
Çift maçlık diken üstündesin
Bide zalgris maçındaki takımın iyi gözükmemesi korkutmuştur ister istemez
Normal yani gruplara kalalım daha da gerilecektir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.Tete bizde rahat ol
teşekkürler, Paredes-Ndom isimleri üzerinden beklemeye devam bakalım suprise çıkacak mıDuymadım, ihtimal de vermiyorum.
Evet. Play offu geçersek 5m alıyoruz. Ayrıca play-off'a kadar on elemelerde galıbıyet basına 540 bın , beraberlıkte 350 bın euro para alıyoruz.
zalgrıs ılk mac 350
zalgrıs deplasman 550
olımpıa galıbıyet 550
olımpıa galıbıyet;(farzedıyorum550
play off 1 gb 1 beraberlık alsak 1+5 6 mılyon
totalde 8.5-9 m para koyacagız kasaya SADECE elemelerden...
Gruplara ayak bastı parası da 15m alıcaz.. Totalde 25 m kesın alıcaz ınsallah gruplara kaldık diye...
Ekli dosyayı görüntüle 214109
Sayesinde çok dominant bir takıma dönüşüp bol bol east win izleyebiliriz bu sezonben yinede çok merak ediyorum ortasahayı
sürpriz olabilir