Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dun tete haberleriyle kahrolmuştum. bugun hem teteden kurtulduk hem turu gectik. galatasarayın oldugu yerde her zaman umut vardır.

1691529746780.png

Şortlarda herşey solda toplanmış sağ tarafa sponsor geliyor galiba

Evet. Play offu geçersek 5m alıyoruz. Ayrıca play-off'a kadar on elemelerde galıbıyet basına 540 bın , beraberlıkte 350 bın euro para alıyoruz.

zalgrıs ılk mac 350

zalgrıs deplasman 550

olımpıa galıbıyet 550

olımpıa galıbıyet;(farzedıyorum;) 550

play off 1 gb 1 beraberlık alsak 1+5 6 mılyon

totalde 8.5-9 m para koyacagız kasaya SADECE elemelerden...

Gruplara ayak bastı parası da 15m alıcaz.. Totalde 25 m kesın alıcaz ınsallah gruplara kaldık diye...

1691530067115.webp

AL'yi o kadar düşük bilmiyordum. Neyse CL'ye katılırız herhalde.
AL ile Konferans arasında fazla fark yok. Playoff elenmeli UEL ile max gelir 20 m euroyu geçer anca.

Bu sene katsayı sıralamasında bayağı takımı geçiyoruz o yüzden normale göre bir 5-6 daha geliyor oradan ŞL koşullarında.

Dubois yollanmamalı takımda kalması lazım müthiş bir karakter sonradan girip hiçbir şekilde morali bozuk olmuyor. Midtsjö gitsin ama Dubois kalsın.
Dubois konusunda kesinlikle katılıyorum. Hem sağ bek hem sol bek alternatifi olarak bu kadar kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun rotasyonda olması uzun maratonda çok fazla maç oynayacağımız bu sene özellikle çok önemli.

Evet. Play offu geçersek 5m alıyoruz. Ayrıca play-off'a kadar on elemelerde galıbıyet basına 540 bın , beraberlıkte 350 bın euro para alıyoruz.

zalgrıs ılk mac 350

zalgrıs deplasman 550

olımpıa galıbıyet 550

olımpıa galıbıyet;(farzedıyorum;) 550

play off 1 gb 1 beraberlık alsak 1+5 6 mılyon

totalde 8.5-9 m para koyacagız kasaya SADECE elemelerden...
bu degirmenin suyu nereden geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt