Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.964
- 20.660
- 2.663
Barış Alper yeni transfer
bu sene çok canlar yakacak
bu sene çok canlar yakacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica ve adam yiyen orta saha gelsin yeter.
Kendisi bu duyumlara nasil ulasiyor?H.şükürün su an youtubda soyledıgıne gravenberghın kulübü ile anlaşmışız. oyuncu tarafında bazı pürüzler varmış. erden timur'un hayalindeki orta sahaymış kendisi. gizli yürütülen bir operasyonmuş.Cok ugraqsılıyormus
No hala ciddi fark var.
Gruplara kaldığımız an 31 m euro garanti ŞL’de bu sezon.
AL’de ise 10 m euro civarı garanti.
Yok direkt Türk sayılıyor Özil gibiYabanci sayilir dimi? Transfer olmaz bence de sadece meraktan soruyorum.
Evet. Play offu geçersek 5m alıyoruz. Ayrıca play-off'a kadar on elemelerde galıbıyet basına 540 bın , beraberlıkte 350 bın euro para alıyoruz.Net bilgi midir?
AL ile Konferans arasında fazla fark yok. Playoff elenmeli UEL ile max gelir 20 m euroyu geçer anca.AL'yi o kadar düşük bilmiyordum. Neyse CL'ye katılırız herhalde.
Dubois konusunda kesinlikle katılıyorum. Hem sağ bek hem sol bek alternatifi olarak bu kadar kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun rotasyonda olması uzun maratonda çok fazla maç oynayacağımız bu sene özellikle çok önemli.Dubois yollanmamalı takımda kalması lazım müthiş bir karakter sonradan girip hiçbir şekilde morali bozuk olmuyor. Midtsjö gitsin ama Dubois kalsın.
Laa ne geliyor bizim karşımızaKlavsik lige 16 da 16 yapmıs ama kadro değer 2m eleriz herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 214096Ekli dosyayı görüntüle 214095
Net. Geçen sene play-off'ta elenenlere 5 milyon teselli ödülü koydular. CL'ye gidemezsen AL parasının üstüne 5 daha alıyorsun.
2.8 m euro galibiyetCL de mac basi galibiyet kac veriyolardi
bu degirmenin suyu nereden geliyorEvet. Play offu geçersek 5m alıyoruz. Ayrıca play-off'a kadar on elemelerde galıbıyet basına 540 bın , beraberlıkte 350 bın euro para alıyoruz.
zalgrıs ılk mac 350
zalgrıs deplasman 550
olımpıa galıbıyet 550
olımpıa galıbıyet;(farzedıyorum550
play off 1 gb 1 beraberlık alsak 1+5 6 mılyon
totalde 8.5-9 m para koyacagız kasaya SADECE elemelerden...