- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
İyi herif. Ben de çok beğeniyorum. Uğur Karakullukçu gibi şaklabanlardan değil.
Su adami bayiliyorum, analizlerinde ne dediyse cikiyor maclarda.
Keske mac analist olarak bize katilsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net. Geçen sene play-off'ta elenenlere 5 milyon teselli ödülü koydular. CL'ye gidemezsen AL parasının üstüne 5 daha alıyorsun.Net bilgi midir?
hayır birkac dosya daha varmış ve as kadrodan gavranovic emrah başsan gibi oyuncularda ayrıldıKayserinin transfer tahtasi açıldı mi?
No hala ciddi fark var.Geçen sene play-off'tan elenenlere 5 milyon avro teselli koydular. AL'ye play-off'tan elenerek giden neredeyse CL'ye gitmiş gibi kazanıyor artık. CL'ye gidersen aynı CL parasını alıyorsun.
@Melikşah Aydoğan bahsetmiştiH.şükürün su an youtubda soyledıgıne gravenberghın kulübü ile anlaşmışız. oyuncu tarafında bazı pürüzler varmış. erden timur'un hayalindeki orta sahaymış kendisi. gizli yürütülen bir operasyonmuş.Cok ugraqsılıyormus
kimi b.klayalımkazımcan, Berkan, Halil harikasınız
lütfen oyuncularımıza destek olalım
b.klamaktan vazgeçelim hep beraber
Zaten bu takıma; Angelino - Demirbay - Torreira - Zaha - Zaniolo (Tete) katılacak daha vay canınatakım cok iyi
transfere gerek yok
herzamanki gibi morutsankimi b.klayalım

Reklam panosu gibi formami olurklaksviklilerin tipe bakın
![]()
fizik olarak bunları agır ezeriz
AL'yi o kadar düşük bilmiyordum. Neyse CL'ye katılırız herhalde.No hala ciddi fark var.
Gruplara kaldığımız an 31 m euro garanti ŞL’de bu sezon.
AL’de ise 10 m euro civarı garanti.