Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Karakulkim uğur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karakulkim uğur
beni mason yaparmısın
Karakullukçu'dur direk futboldan anlamayan biri olduğu için tahmin etmek zor olmadı.kim uğur
Hala tete boşu mu yapıyor yav oYa yeter be uğur amma uzattın ya bi sen biliyonokan buruk bunları düşünemiyor
İzlemeYa yeter be uğur amma uzattın ya bi sen biliyonokan buruk bunları düşünemiyor
Öyle bir durum yok hocam adamlar bundan önce 4 ön eleme maçı yaptılar toplamda 2 tur geçtiler. O Klasvik denen takımdan çok çekiniyorum bu arada ben Molde gelsin daha iyi.Yav o değil de Faroe Adalarından bir takım nasıl play off oynuyor da Galatasaray 3 tane ön eleme oynuyor.?
Karakul
heeKarakullukçu'dur.
Nasıl tahammül edebiliyosun uğura aç FB space dinle aglamalarininduydukca zevkten 4kose olYa yeter be uğur amma uzattın ya bi sen biliyonokan buruk bunları düşünemiyor
Yok ben izlemiyorum ama futboldan anlamayan biri olduğu için kimi kastettiğini direk anladım.hee
aman uzak durun o adamdan niye izliyonuz ki
hiç sevmem

kac yasında bu kullukcuBu ugurun konusmasi da akici degil nasil izleyebiliyorsunuz yaw.
Gece 01.15 yavİyi Akşamlar Arkadaşlar Nasılsınız ?
Önder özeni izleyecem susmuyor herifİzleme