Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız dubois geçen sene sakatlanmasa ağzımın suyu aka aka boey'i izleyip ''kaçan balık büyük oldu'' diye hayıflanacaktık.

Zaniolo mu rashica mı karar veremiyorum zaniolo kalsın istiyorum rashica da gelsin :asd:

Bir seçeneğim olsa Zaniolo 35 m euro'ya gidiyorsa boşta Tete ve Rashica 5-6 m euro çeker kalan paraya çok iyi bir 8 numara alırdım. Zaniolo kalıyorsa Tete yerine Rashica alınırdı bence Rashica'da geliyordur.

Norwich belli ki oyun peşinde. Rashica önce fenere simdj bjkye önerdiler ki teklif artıralım. Brentford da aynısını yaptı bedavaya aldik sonunda halili.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaha değil de o kadroda zaniolo ve teteden de önce kerem yazılır

ha gerekirse zahadan da önce

adı kereminho değil diye kesiyorsunuz adamı

Saka mi yapiyon rtas, CL de Zaha-Zaniolo(kalirsa) oturacak Kerem oynicak ha

Tete önce bi kendini ispatlasin bizde o na daha bisey diyemem henüz erken

Zaniolonun kalması bizim için ciddi problem olacak..Boey ve Nelson kesin gidiciydi ikisi de kaldı Tete geldi deniyor hoca rashicayi söylüyor sağ kanat bolluğu var..
Şu an en makulu Zanioloyu güzel bir bedelle satıp bütçe oluşturmak..

İyi günler arkadaşlar,

Tete'de hiçbir sorun yok 12:41 itibariyle sağlık kontrolünden de geçti.

Zaniolo tarafı Newcastle, Milan ve Juventus ile görüşmelerini sürdürürken Zenit devreye girdi. 35 milyon euro serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını belirttiler, Zaniolo ile görüşecekler ancak kendisi Rusya'da oynama noktasında biraz çekimser.
Melikşah kardeşim hani transfer tamamlanmıştı yahu? Sen şimdi dersin ki son söz topcuda kulüp kabul etmisti falan filan. Ee bende sana derim ki transfer tamamlandi demek hem kulüp hem oyuncu tarafında sorun yok demektir.
IMG-20230809-WA0003.webp

Herkes 3 Yerli diyor da bazi maçlara 4 Yerli ile çikmak zorunda kalacagiz çünkü oyunun gidisatina göre hamle opsiyonumuz olmuyor bazen. Yani ilk 11 seviyesine en yakin 4 yerli ismi belirlemek zorundayiz:

- Kerem A.
- ApoKerim
- Kazimcan
- Baris Alper
- Berkan Kutlu

Son maçlari göz önüne alirsak bu 5 oyuncu her zaman ilk 11 seviyesinde olup fazla süre bulmali. Kerem Demirbay henüz oynamadi o yüzden hesaba katamayiz. Bu arada Kaan da ilk 11 seviyesine getirilebilir bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

Bir seçeneğim olsa Zaniolo 35 m euro'ya gidiyorsa boşta Tete ve Rashica 5-6 m euro çeker kalan paraya çok iyi bir 8 numara alırdım. Zaniolo kalıyorsa Tete yerine Rashica alınırdı bence Rashica'da geliyordur.
Dün hastalık bu futboldan alican rashica ile tetenin savunma istatistikleri benzer demiş o kısım kafamı karıştırdı acaba rashica yerine mi aldık diye.

varsayalım rashica'da geldi tete'yi bile banko 11'e yazamıyosun rashica çok az süre bulabilir bu yüzden. Kerem-Tete-Zaha hepsini oynatmaya kalksan bu sefer orta ikiliye çok yük biniyor olması gereken demirbay'ı 10 oynatıp ortada tor-parades'i oynatmak ligde zaten demirbay'a mecbur kalacaksın şampiyonlar liginde kerem-zaha-tete ile falan çıkarsan patates ederler ligde hücum gücü yüksek olması nedeniyle denenebilir bu durumda sol bekte kazımcan'a mecbursun

Bu marsilya ekibi kadrolarındaki kivircik serefsizle alakalı ne düşünüyor acaba. Vazgeçilmez bir herif mi yoksa satişa aciklar mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt