- 1 Ağustos 2009
- 46.731
- 49.029
- 4.708
Kereminho değil Keke bile olsa daha kıymetliydi şimdi…zaha değil de o kadroda zaniolo ve teteden de önce kerem yazılır
ha gerekirse zahadan da önce
adı kereminho değil diye kesiyorsunuz adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kereminho değil Keke bile olsa daha kıymetliydi şimdi…zaha değil de o kadroda zaniolo ve teteden de önce kerem yazılır
Zaniolo mu rashica mı karar veremiyorum zaniolo kalsın istiyorum rashica da gelsinMantıklı olmaz çünkü bize çizgi oyuncusu lazım.![]()

Kazimcanin Dün ki performansi Beni oldukca mutlu etti.
Iyi bir Kazimcan yabanci/Yerli konusunda elimizi inanilmaz rahatlatacak.
Angelino da beles forma olmadigini anlamis oldu.
Cok güzel oldu
Zaniolo mu rashica mı karar veremiyorum zaniolo kalsın istiyorum rashica da gelsin
zaha değil de o kadroda zaniolo ve teteden de önce kerem yazılır
Melikşah kardeşim hani transfer tamamlanmıştı yahu? Sen şimdi dersin ki son söz topcuda kulüp kabul etmisti falan filan. Ee bende sana derim ki transfer tamamlandi demek hem kulüp hem oyuncu tarafında sorun yok demektir.İyi günler arkadaşlar,
Tete'de hiçbir sorun yok 12:41 itibariyle sağlık kontrolünden de geçti.
Zaniolo tarafı Newcastle, Milan ve Juventus ile görüşmelerini sürdürürken Zenit devreye girdi. 35 milyon euro serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını belirttiler, Zaniolo ile görüşecekler ancak kendisi Rusya'da oynama noktasında biraz çekimser.
Kerem gibi sık top kaybı yapan bir oyuncuyu o pozisyonda oynatıp millete saç baş mı yolduracaksın
Saka mi yapiyon rtas, CL de Zaha-Zaniolo(kalirsa) oturacak Kerem oynicak ha
Tete önce bi kendini ispatlasin bizde o na daha bisey diyemem henüz erken
Dün hastalık bu futboldan alican rashica ile tetenin savunma istatistikleri benzer demiş o kısım kafamı karıştırdı acaba rashica yerine mi aldık diye.Bir seçeneğim olsa Zaniolo 35 m euro'ya gidiyorsa boşta Tete ve Rashica 5-6 m euro çeker kalan paraya çok iyi bir 8 numara alırdım. Zaniolo kalıyorsa Tete yerine Rashica alınırdı bence Rashica'da geliyordur.
Maclar zararina oynaniyor resmen
Zaha 10 senedir yapıyor zaten reis kerem 10 gibi oynar solda zaha sağda zanievet önce bu ikili keremin son 2 senede yaptığını yapıp sonra keremden formayı isteyecekler