Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
paredes ismi geçenlerin hepsinden iyi yavValla şaka gibi okadar isim varken OS için listenin en sonundaki en gevşek herifi alıyoruz muhtemelen kol gibi maaş ile umarım olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paredes ismi geçenlerin hepsinden iyi yavValla şaka gibi okadar isim varken OS için listenin en sonundaki en gevşek herifi alıyoruz muhtemelen kol gibi maaş ile umarım olmaz
It kopuk işte.bu herifler her dk nasıl böyle tam kadro yayın yapıyolar işi gücü yok mu bunların
Avrupa seviyelerine çıkmak önemliydi ismimizden söz ettirdikçe yeni neslin büyük çoğu Galatasaray'lı olması kadar yurt dışındaki insanları da bir taraftar olarak kazanırız. Gün gelir formamızı alırlar destek olurlar ciddi ekonomik getirisi olur.çok samimi söylüyorum transferlerin kaliteleri bir yana Harbiden çok fazla futbolseverin dikkatini çektik bunu değerlendirmemiz lazım kesinlikle
Kadıköy de umarım bir Zaha bir Tete bir de Icardi saplasınlar tribünleri aşağıya indirelim. Muhtemelen bu senaryoda stadı komple yakarlar.
Bir tane de Kerem tıklasın.Kadıköy de umarım bir Zaha bir Tete bir de Icardi saplasınlar tribünleri aşağıya indirelim. Muhtemelen bu senaryoda stadı komple yakarlar.
Icardi geçen sene yeterince etti zaten. Seferovic'i icardi'ye tercih eden kişi kendisi.Bu adamı sırf iyi oynayıp uğur karakullukçuyu g.. etmesi için gelmesini istiyordum şahsen.
Onu görmedim de biri sinirlenip baya küfür etti.Kim kime sovmustu space'de

O ingiliz klübü kim acaba
Bir tane de sen o kadar eder misin Abdulkerim saplasın.Bir tane de Kerem tıklasın.
Dün gördüm yine geçen sezon Kadıköy'de attığı golden sonra taraftarlara doğru sevinmişti hepsi küfür ediyordu. Müthiş kudurtmuştu hepsini.
Çoğu yurt dışında zaten yav işin üstünde konuşuyorlar herhalde.bu herifler her dk nasıl böyle tam kadro yayın yapıyolar işi gücü yok mu bunların
Yunusu da rashicanın önünde görüyordu bu futbol profuI
Icardi geçen sene yeterince etti zaten. Seferovic'i icardi'ye tercih eden kişi kendisi.