Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.996
- 39.355
- 3.993
soruyu soran karı kim bilmiyorum fakat dün okan hoca yayıncı kuruluşa tüm takımlara basarılar diliyorum ülke puanına ihtiyacımız var diye acıklama yapmıstı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bı ara bize yazılıyordu
Okadar kötü degil yav, isik biraz abarti olmus.Kerem aktürkoğlu iç ses senin yapacagin işin A.. güzelim ayakkabıyı hiç ettin.
Tete geldi diye zaniolo gitmez. Zaniolo gidiyor diye tete gelir...Tete geldi diye zaniolo giderse üzer, adamda deli potansiyel var en azından 1 yıl izleseydik. Ya da illa gidecekse bari BB'ye para gideceğine takaslayıp sağlam bir 6-8 + sonraki satıştan çeksin erden timur. Zaniolodan bağımsız geliyorsa bu sefer de barış+rashica dan süre çalar rotasyonda yine falso kafamda oturmuyor bir türlü.
Marsilya'ya karşı falanda asisti var. 21/22'nin 2. yarısından itibaren Lyon'da oynuyor.Lyon’da attığı gol ve asistler hep ligin en kötü takımlarına karşı. Umarım iyi çıkar dediğim gibi ancak şüpheliyim.
Soruyu soran karısoruyu soran karı kim bilmiyorum fakat dün okan hoca yayıncı kuruluşa tüm takımlara basarılar diliyorum ülke puanına ihtiyacımız var diye acıklama yapmıstı
Dünkü maçtan çekiniyordun, bak tertemiz kazandık.Serhan Türk de girdiyse hiç bir endisem kalmadi
Kerem ve Zahayı kesemez zaten benceLyon’da attığı gol ve asistler hep ligin en kötü takımlarına karşı. Umarım iyi çıkar dediğim gibi ancak şüpheliyim.
Bı ara bize yazılıyordu
O takımlar bizde ilk 5 e girer renkdaşLyon’da attığı gol ve asistler hep ligin en kötü takımlarına karşı. Umarım iyi çıkar dediğim gibi ancak şüpheliyim.
Ali nın ki mi?
Almancı tipi var bunun.
Ulan Yiğit ben demedim mi sana döşeyeceksin 50 paraflık yazı yazacaksın diye.Tete hayırlı olsun. Açık konuşmak gerekirse Zahanın geldiği ve Rashicanın geleceği noktada Tete çok mu gerekliydi? Bilmiyorum. Ama Shakhtar döneminde ve Lyon dönemlerinde çok iyi işler yapmış ve Leicester dönemindede iyi oynamış bir oyuncu. 23 yaşında ve Brezilyalı aynı zamanda. İyi taraflarından bakmak en doğrusu neticede biz taraftarız. HoşgeldinEkli dosyayı görüntüle 214206
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bununla bir kahve içmek isterim. En büyük kim diye sora sora.